Jankesi znowu błysnęli głupotą. Fałszywy reporter pyta o komentarze przechodniów na temat wymyślonych przez siebie, absurdalnych faktów, takich jak inwazja Niemiec na Polskę, "zwolnienie" senatu przez Obamę, czy rekolonizacja USA przez Wielką Brytanię.
Odpowiedzi okazują się jeszcze bardziej absurdalne niż pytania

, zresztą zobaczcie sami:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze to powtarzałem i nadal będę. Amerykanie są najgłupszą nacją na ziemi.
"who cares about south carolina"

Amerłyka FUCK YEA!
konto usunięte
2013-11-30, 0:06
jakbys mieszkal w tak duzym kraju to tez bys sie nie interesowal co tam sie dzieje gdzies w malych panstewkach w europie, europa ? gdzie to w ogole jest ?!
konto usunięte
2013-11-30, 6:16
@TempT: Pooglądaj sobie "Matura to bzdura". Odsetek debili w każdym kraju jest podobny, ale jazda największa jest po amerykanach, pewnie z podświadomej zazdrości.
To jest gra pod publiczkę, wybiera się najgłupsze odpowiedzi, bo tylko one zapewnią oglądalność. Dlatego ameryka jest pokazywana jako głupia, bo pokazuje się głównie ludzi, którzy są najgłupsi, bo to najpopularniejsze.
Ktoś nie wie gdzie leży Europa? Dawać go do telewizji! Oglądalność razy 2!
konto usunięte
2013-11-30, 19:13
@100mph
To ja jednak wolę mieszkać w Europie, być biedniejszy, a mieć coś w głowie. Mimo wszystko.
(Btw, szkoda trochę nie znać sytuacji kontynentu, z którego się pochodzi)
Tyle że ta głupota objawia się tą łatwowiernością i odpowiadaniem na pytania bez względu na to czy się faktycznie wie czy nie, zamiast powiedzieć po prostu "nie wiem". A głupota z niewiedzy to swoją drogą.
Tu nie chodzi o ich niezaprzeczalny idiotyzm, ale o to, że jak zwraca się do nich gość wyglądający jak reporter to będą rżnęli głupa i uwierzą nawet w najgłupszą rzecz. W Polsce jakbyście coś takiego zrobili to też by zadziałało. Potwierdzeniem są np. te filmiki z jakichś pokazów mody i pytaniem ludzi tam co sądzą o nowej kolekcji braci Schleswig-Holstein - ludzie wolą się wypowiedzieć niż wyjść na debili co to nie słyszeli o jakiejś nowej kolekcji. Dziękuję. Dobranoc.
konto usunięte
2013-11-30, 20:36
Hej, ale dwie z tych lasek to prawdziwe sadolki.
- I kind of like too the goreness and morbidness
- would you watch someone in that competition die?
- probably, just for entertainment
konto usunięte
2013-11-30, 20:57