👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. 01:07 jeśli dobrze pamiętam z Holandii
2. 02:42 z Rosji .
3. daj jakieś źródło do tego Niemca , aby było gdzie pomstę wywrzeć .

Kriski napisał/a:
1. 01:07 jeśli dobrze pamiętam z Holandii
1.
2. poznajesz po spodniach? czy po tym koledze po lewej... pewnie zresztą tak samo jak w podpunkcie 1wszym sugerując się Twoją "pamięcią".
3. masz

Dlaczego "Hitlerowski"? Nie wiem jak pozostali sadole, ale ja mam dosyć już takiego gadania że Niemiec=hitlerowiec/nazista. Zdaję sobie sprawę że obrażanie innych narodów, nacji czy zawodów (słynne HWDP) jest jakimś niepełnosprytnym sposobem na pokazanie innym ludziom "Jaki to Ja jestem radykalny"; ale u mnie wzbudza to jedynie współczucie i wstyd.
Może pokaż jakiś dystans do tego kim jesteś i zacznij żartować w ten sposób z Polski? Zobaczymy jak będzie miło gdy zaczniemy rzucać stereotypami. Pomogę: "Polacy to alkoholicy i złodzieje, buracka masa niezdolna do współdziałania. Potrafią prowadzić dyskusje z których nic nie wynika i obrażać innych gdy zabraknie argumentów". Milutko, prawda?
Ah... żeby tylko uciec stąd przed Euro...
Może pokaż jakiś dystans do tego kim jesteś i zacznij żartować w ten sposób z Polski? Zobaczymy jak będzie miło gdy zaczniemy rzucać stereotypami. Pomogę: "Polacy to alkoholicy i złodzieje, buracka masa niezdolna do współdziałania. Potrafią prowadzić dyskusje z których nic nie wynika i obrażać innych gdy zabraknie argumentów". Milutko, prawda?
Ah... żeby tylko uciec stąd przed Euro...

cannabis7777 napisał/a:
Hitlerowski film o polakach.
O Polakach, debilu.
skoro my mamy pompę z ruskich a szkopy z nas, to może znajdziemy coś gotowego na szkopów? nie wiem, Belgia, Francja?
Czyżbyśmy dla Niemców byli tym kim są dla nas Rosjanie?
A, splątek im w mordę.

A, splątek im w mordę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie