Było sobie dwóch kolegów którzy byli niemi. Często się spotykali na piwko ponieważ mieli tą samą chorobę to i wspólne tematy. Jeden z nich nagle zniknął na ponad tydzień i nikt nie wiedział gdzie się podział. Pojawił się tak szybko jak zniknął i jak się okazało potrafił mówić. Jego kolega zszokowany pyta jak to się stało i usłyszał ze jest taki szaman który pomógł mu odzyskać mowę i jak chce to da mu namiary. Ucieszony i z nadzieja pojechał do tego szamana. ten zaprowadził go do ogromnego szałasu w którym był wbity na środku ogromny pal. Kazał mu się rozebrać i podejść do pala. tam zapletli mu ręce i nogi dookoła i związali. Wtedy szaman zawołał mieszkańca wioski z penisem do kolan. Na znak szamana wieśniak jednym ruchem zapakował mu w tyłek. wtedy niemowa krzyknął aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!. podszedł do niego szaman i klepiąc po ramieniu powiedział:
- Dzisiaj A, a za tydzień będziesz mówił pełnymi zdaniami...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Było sobie dwóch kolegów którzy byli niemi... Jego kolega zszokowany pyta jak to się stało
Niemy kolega pyta?
Lubię się czepiać, pozdrawiam.
Feragas - no albo musisz nakręcić albo baterie zmienić
@Kathorga
jak sie czepiasz to pomyśl, język migowy ?
Mnie bardziej zastanawia na co chorowali.
@angeloparty
Czuje się wezwany do tablicy.
Podstawą języka migowego są znaki. Znaków się nie mówi, znaki się pokazuje.
Pozdrawiam.
Yyy, muszę przeprosić kolegę wyżej.
Nie wiem jak to się stało, że widziałem tam MÓWI, a nie pyta.
Zwracam honor, wyszedłem na idiotę. Po robocie lepiej nie siedzieć przy komputerze.
Pozdrawiam.
konto usunięte
2014-01-18, 1:21
Głuchoniemy usłyszał o szamanie?

Ciekawe.
konto usunięte
2014-01-18, 7:57
@up
gdzie tam pisze głuchoniemi???? Ciekawe
@up jest napisane. Ewentualnie "napisał". Pozdrawiam
konto usunięte
2014-01-18, 11:12
za szamana zawsze piwko
konto usunięte
2014-01-18, 11:35
Pytanie:
W jakim języku myśli dziecko, które od zawsze jest głuche i ślepe?
konto usunięte
2014-01-18, 20:53
Nie myśli
Znałem to w wersji z murzynem ale w gabinecie lekarskim (+ pielęgniarka), ale ta wersja również nie traci sensu.