👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry miał pomysł żeby się pozbyć dowodów wrazie czego tylko nie przewidział że będzie takie efektowne i efektywne
Czy mi się wydaje czy policjant taserem zainicjował zapłon?
Chwała bohaterom.
Chwała bohaterom.
gość może miał niedokręcony lub nieszczelny korek baku i na wybojach benzyna chlapała mu po kroczu.a glina taserem go tylko aktywował.
BuckAngel napisał/a:
gość może miał niedokręcony lub nieszczelny korek baku i na wybojach benzyna chlapała mu po kroczu.a glina taserem go tylko aktywował.

Dałbym takiemu nagrodę za taką akcję. Szacunek za profesjonalizm.

Wrócił do 84. Jednak to jest możliwe pierwsze udokumentowanie on video podróży w czasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie