Błagam, niech ktoś zdolny zrobi z tego przeróbkę na Star Wars, gdzie walczą świetlnymi mieczami
Pani Gabrysia cały dzień siedzi na ławce i dupę op🤬la sąsiadom ale nie widziała jak się zaczęło

ale przynajmniej mają jakiś ruch na świeżym powietrzu...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Co to za miejscowość, Geriatria Dolna?
Dawno nie widziałem takiego zagęszczenia emerytów na metrze kwadratowym
Dawno nie widziałem takiego zagęszczenia emerytów na metrze kwadratowym

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Kultura, rózgi, bez skakania po głowie. Dali sobie po razie "smagowaniem" i rozeszli się. Kurki na grzędzie nastroszyły piórka pogdakały, i tak minął dzień na emocjach.

Po tym poznać wyższą kulturę i cywilizację - najpierw zapoznanie się z przeciwnikiem, jasno zasygnalizowane rozpoczęcie walki oraz tradycyjna broń biała. Dodatkowo umiejętnie wkomponowany czynnik wyrównujący szanse ze względu na płeć w postaci utrudnienia jakim był pojazd. Nawet sekundanci się znaleźli. Do zebrania pełnej noty, w mojej ocenie, zabrakło rzucania rękawiczką w twarz adwersaża ale to poniekąd usprawiedliwić można porą roku.
Tymczasem hindus czy inny murzyn walkę rozpocząłby dopiero po upewnieniu się, że zaskoczy przeciwnika. Najlepiej we śnie czy podczas publicznej defekacji.
Tymczasem hindus czy inny murzyn walkę rozpocząłby dopiero po upewnieniu się, że zaskoczy przeciwnika. Najlepiej we śnie czy podczas publicznej defekacji.