📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Z szacunkiem homosiu o Patrolach Obywatelskich ! Z szacunkiem powiedziałem ! Bo na następnym patrolu możesz się trafić ( a Patrolów Obywatelskich to dziś nam dostatek w Polsce), jak ze zmywaka w niemczech w odwiedziny do swoich dwóch ojców przyjedziesz... Więc grzecznie mi tu !
Oczywiście, największy napinacz na Sadolu musiał się odezwać.
A czemu nie wrócisz do swojego starego konta? Już możesz, kara się skończyła, tylko awatar masz zablokowany. Jak ładnie poprosisz admina, to może ci odblokuje.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Oczywiście, największy napinacz na Sadolu musiał się odezwać.
A czemu nie wrócisz do swojego starego konta? Już możesz, kara się skończyła, tylko awatar masz zablokowany. Jak ładnie poprosisz admina, to może ci odblokuje.
Nie wiem o czym mówisz.
Ale jeśli była by to prawda to znaczyło by że nas (użytkowników)na Sadolu mało....

Przypomnisz mi swoje dawne konta?
Bo mam parę typów...

AnnaNowakowska napisał/a:
Niech siedzi w domu stara szmata
A gdyby tak wasza matka....
(Sprawdzić czy nie ksiądz)
😉

Budrys2000 napisał/a:
A gdyby tak wasza matka....
(Sprawdzić czy nie ksiądz)
😉
"Moja matka siedzi z tyłu"
TwójCzarnyPan napisał/a:
tylko awatar masz zablokowany
Przy twoim stary widnieją 3 takie różowe napisy. Czasem widzę, że sam chciałbyś zostać zdemaskowany, szczególnie gdy rozmawiasz z ryżym.

I co z tego? Przed wybuchem pełno skalowej wojny na ukrainie tak traktowano rosjan super tamto i to, nue mogę się doczekać aż zaczną tak Polaczków szkolić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie