podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmNiech siedzi w domu stara szmata
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ja osobiście takiej k🤬ie bym łeb rozj🤬, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozj🤬ia łba takiego delikwenta
Ja osobiście takiej k🤬ie bym łeb rozj🤬, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozj🤬ia łba takiego delikwenta
Ja osobiście takiej k🤬ie bym łeb rozj🤬, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozj🤬ia łba takiego delikwenta
Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wp🤬lić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.
XD cała prawda o sadolkach, jeszcze ten ich płacz jak ktoś gówniaka zayebie, co po wy tu wchodzicie jak na widok krwi mdlejecie cioty.
Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wp🤬lić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.
Niech siedzi w domu stara szmata