👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakie wypuścić? Niech gra w kuchni pomiędzy myciem garów a gotowaniem obiadu.

Jak na skrzypce to zajebiste basy ;P Też sobie moge fajną nutke w tle puścić i udawać, że jestem fajny... A nie, przecież ja jestem fajny

Przeczytałem około 40 komentarzy i jeszcze nikt nie napisał, że by ją wyr🤬ał?!?!?
Bo ja bym ją wyr🤬ał.
Bo ja bym ją wyr🤬ał.

Genialna skrzypaczka
Prosze moderatorów o nie wywalanie (jest na sadisticu jej teledysk ale nie ten)
Prosze moderatorów o nie wywalanie (jest na sadisticu jej teledysk ale nie ten)

na sadisticu jest kilka jej teledysków (mogłeś wrzucić do tamtego, który znalazłeś), ponadto jest temat na to czego słuchają sadyści- tam możesz chwalić się swoimi odkryciami
P@N K@C napisał/a:
na sadisticu jest kilka jej teledysków (mogłeś wrzucić do tamtego, który znalazłeś), ponadto jest temat na to czego słuchają sadyści- tam możesz chwalić się swoimi odkryciami
w dupie to mam

Fajna babka, fajnie się giba - można popatrzeć. Muzyka prosta ale przyjemna.

Dla mnie spoko połączenie, dubstep aż tak nie razi w tym przypadku, ale..
Haters gonna hate - fuck'em all!
Haters gonna hate - fuck'em all!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie