👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z lepszych kawałków z soundtracka Assassin's Creed wykonany przez Lindsey Stirling

Za Lindsley zawsze piwo. I za Asasina. W sumie to dwa. Może być też krata.
Sprawdźcie kawałek z Peterem Hollensem do Skyrima, ciarki przechodzą.
Sprawdźcie kawałek z Peterem Hollensem do Skyrima, ciarki przechodzą.

ja wiem, że to nie "sadistic'zne" ale o wiele, wiele lepszy był kawałek z intra AC2 ( z momentu jak się wspinali po wieży)

kompozytor - Jesper Kyd. Jego utwory do 2jki i brotherhood są niesamowite!

Assassin's Creed może się schować przy soundtracku z Devil May Cry

To ma być dobry soundtrack? Sorry m8, to ni hooja nie robi na mnie wrażenia
. Co innego np taki majstersztyk:

Pariah napisał/a:
Przecież to jest ten sam kawałek ;pja wiem, że to nie "sadistic'zne" ale o wiele, wiele lepszy był kawałek z intra AC2 ( z momentu jak się wspinali po wieży)

teken napisał/a:
Przecież to jest ten sam kawałek ;p
tak też "coś tam" usłyszłałem... W takim razie IMHO... ujowo jej wyszedł...Podziwiam oczywiście jej talent grania na skrzypcach (uwielbiam) ale kawałek według mnie wyszedł dennie w takim razie...

Lindsey jak zawsze uśmiechnięta
a jej filmiki na FB sa zajebiste

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie