Witam przedstawiam Wam moją historię, zaczynałem jak miałem 53 kg, teraz 72. Wszystko to ciężka i systematyczna praca (4 lata). Jak widzicie tylko trening z własną masą ciała, bez siłowni tez można...
Bez diety a z suplementacji dopiero od 2016 roku same witaminy.
Na moim kanale wiele poradników jak zacząć, uczyć się elementów.
Zapraszam do oglądania i mam nadzieję, że zmotywuje.
K................h
2016-10-09, 19:46
To oczywiste, że mając 20 lat ważysz więcej, niż mając lat 15, bo to czas dojrzewania i wraz ze wzrostem następuje zmiana masy ciała. Nie trzeba przy tym pajacować na drążku.
Co to, jakiś kącik pedała robimy z Sadola, że mamy się zachwycać nagim ciałem nastolatka?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Chłopakowi się portale poj🤬y.
stawy bola od patrzenia i sprobuj szczescia na kwejku....
dhex
2016-10-09, 20:36
do szkoly k🤬a!
Jeszcze nam powiedz, że jesteś studentem prawa...
Nie, nie oglądałem filmu
e................m
2016-10-09, 20:42
brawo dla chłopa. a Wy jesteście w c🤬j żałośni z tymi wypoconymi żłośliwościami.
rollins napisał/a:
brawo dla chłopa. a Wy jesteście w c🤬j żałośni z tymi wypoconymi żłośliwościami.
Sadol jest dla złośliwców, nie dla właściwie....
..... nie wiem czego. Tu wszyscy się nabijają ze wszystkich, a tym co nie pasuje, to najwyżej możesię pożalić w bravo girl
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
J................s
2016-10-09, 20:55
nachlał byś się piwa jak normalny człowiek a nie małpujesz
gratulacje ale nie ta strona w internecie
J................s
2016-10-09, 20:58
8 piw (kulturka), wi-fi, sadistic i inne Internety. To jest motywacja
h................c
2016-10-09, 21:10
C🤬j to kogo interesuje, że przytyłeś p🤬lone 19kg.
Ja p🤬le ogólnie to fajnie, że coś robisz dla siebie ale to nie jest powód by pokazywać to całemu światu przy tym oczekiwać oklasków i c🤬j wie czego jeszcze.
Jak dla mnie pozytywnie. Przy dzisiejszym sp🤬zielonym społeczeństwie gdzie co drugi jest albo gruby albo ma zj🤬ą na maxa koordynacje ruchową takie filmiki aż miło się ogląda. Sport kształtuje człowieka, ale w dzisiejszych czasach coś się ludziom porypało całkowicie.
Akcja z 7:40 - kozak.