Gość ma wrodzony talent !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-10, 20:11
Graham Jarvis - dużo go na YT, naj naj jest to, że te cuda robi dwusuwem
Może i wrodzony talent,ale i hektolitry wypalonej wachy.
konto usunięte
2012-03-10, 23:05
jak na Sadola przystało myslałem że będzia jakieś jebut w przepaść czy coś w tym stylu, a tu dupa ;/
BulletRide - to raczej ułatwia sprawe a nie utrudnia, bo (za Wikipedią) silniki dwusuwowe:
-osiągają wyższą moc jednostkową, co wynika z jednego cyklu pracy na jeden obrót wału korbowego (w czterosuwie jeden cykl pracy przypada na dwa obroty wału).
-odznaczają się prostotą budowy, co przekłada się na niskie koszty produkcji
-są mniej podatne na uszkodzenia (np. związane z przekroczeniem maksymalnych obrotów pracy), mają mniej elementów ruchomych (czterosuwy mają skomplikowany rozrząd: wałki rozrządu/popychacze, zawory, sprężyny zaworowe itd.).
-są lżejsze od czterosuwowych.
-w przeciwieństwie do czterosuwów mogą pracować w każdej płaszczyźnie (w czterosuwach ogranicza to sposób smarowania silnika).
konto usunięte
2012-03-11, 5:47
Mar0
2012-03-11, 7:45
a pamiętacie Krzyśka z "Młodych Wilków"? on też by tak potrafił
Bez "szlifierki" i "techno" w tle.
Wielkie brawa za skilla
Mar0 napisał/a:
witaj w klubie, kac morderca dzisiaj rządzi.
napijcie się i nie kwiczcie
konto usunięte
2012-03-11, 9:58
wiecie co to przypomina? ELASTOMANIE!!! ale koles serio ogarnia tego dwusuwa
konto usunięte
2012-03-11, 10:03
Mialem podobny talent, ale rów okazał się być lepszy..
konto usunięte
2012-03-11, 10:08
Znawcy wikipedia.org atakują...