Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w tajlandi to prócz oferty dz🤬ki powinny pokazywać czy nie mają k🤬sa...

Gdzie z tym drutem do tak delikatnego sprzętu ... zresztą to Tajlandia, swojego niech se possie
Halman napisał/a:
I pokazują. W tym przypadku nie ma raczej potrzeby, te cyce nie mogą kłamać.
To jest dziewczyna do towarzystwa, a nie te brudne bułgarki u nas rozsiane po lasach
Halman napisał/a:
Tez bez celulitu mają hahahH
Halman napisał/a:
Ja wolę żeby mi pokazywały czy mają p🤬dę, ale ok.
Mzimu napisał/a:
Nie wiedziałęm, że tak dobrze rozumiem tajski
to nie tajski.. to ladyboyski