👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ktoś zainwestował pieniążki i bardzo dużo pracy w to, żeby zbudować taką piękną hodowlę, a oni mu to psują... bez sensu...

Mors_Nigra napisał/a:
Bardzo dobrze, tępić ćpunów i wytwórców.
Zgadzam się. Sam zacząłbym od alkoholików. To najgorsze kurewstwo i ścierwo, jakie chodzi po ziemi tego kraju.
@KebabRemover Widać że Ci weszło na psychikę bo składasz zdania jak 10 latek.

@Up. Jak na moje oko to na psychikę nic mu nie siadło tylko już taką miał.
co wy palicie, że takie jazdy macie? popychasz zioło antydepresantami czy absyntem?... Jesli nie polecam wizytę u specjalisty bo jest źle z Tobą... I alkoholu też nie pij.

W necie czy tv często podają, że Marihuana ma tyle leczniczych właściwości i na to powinni pozwolić. U wszystkich moich kumpli, którzy palą tylko zioło(nic więcej, żadnych piguł czy innego syfu) po roku palenia można było zobaczyć, jak są zamuleni, myślą wolniej, wyraz twarzy jakby patrzyli gdzieś w dal po kilku kieliszkach wódki.
Opisuje to co widzę: ludzie, którzy byli świetni z przedmiotów ścisłych, mają świetną pracę i zaczynają palić zioło tak tylko raz na dwa tygodnie. Na początku wszystko super ale po roku widać jak to ryje czerep. Jak zaczynają wolniej myśleć w pracy, jak nie łapią jak się do nich mówi.
Opisuje to co widzę: ludzie, którzy byli świetni z przedmiotów ścisłych, mają świetną pracę i zaczynają palić zioło tak tylko raz na dwa tygodnie. Na początku wszystko super ale po roku widać jak to ryje czerep. Jak zaczynają wolniej myśleć w pracy, jak nie łapią jak się do nich mówi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie