👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znam ratele na tyle dobrze,ze stawiała bym na niego nawet gdyby tam wkroczyly dwa lwy zamiast szakali... zreszta kiedys byl taki filmik, jak ratel popedzil od zdobyczy stado 4 lwów(a to one upolowaøy zdobycz) !!!
Myślałem że nic nie przebije myszojelenia, a tu proszę, jeb! ratel miodożerny, czyli pszczoło-jamnik

jako ciekawostkę dodam, że likaony potrafią sprzymierzyć się z innymi gatunkami przy polowaniu jeśli jedzenia będzie dostatecznie dużo, jednak zwykle gdy jeden znajdzie jedzenie, idzie po resztę stada aby wszyscy mogli się pożywić, także musiało być więcej głodnych likaonów i dlatego próbowały odpędzić jednego z największych kozaków w świecie zwierząt
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie