No bez jaj, jak można nie zadbać o odpowiednią ilość papieru toaletowego na imprezę!

Masz racje nie sportowa zachowanie na imprezie. Jak można czyjeś zdjęcie z imprezy wrzucić do internetu.

@up ano jak robi z siebie takie coś to będzie miał nauczkę

Po sylwestrze z którego pamiętam jedynie to, że mi się film urwał szukałem na sadolu czegoś ze mną w roli głównej, co teoretycznie mogło się przydarzyć, a czego z racji skrajnego ubzdryngolenia nie pamiętam...
Na szczęście jeśli coś odj🤬em to albo tego nikt nie nakręcił, albo jeszcze tutaj nie dotarło.
PS. Jak jesteście dziabnięci czteropakiem to nie siadajcie do wódy
Na szczęście jeśli coś odj🤬em to albo tego nikt nie nakręcił, albo jeszcze tutaj nie dotarło.

PS. Jak jesteście dziabnięci czteropakiem to nie siadajcie do wódy

Suty_dziobaka napisał/a:
Po sylwestrze z którego pamiętam jedynie to, że mi się film urwał szukałem na sadolu czegoś ze mną w roli głównej, co teoretycznie mogło się przydarzyć, a czego z racji skrajnego ubzdryngolenia nie pamiętam...
Na szczęście jeśli coś odj🤬em to albo tego nikt nie nakręcił, albo jeszcze tutaj nie dotarło.![]()
A kto miał cię niby nakręcić? Mama?
Ale fakola jeszcze zdążył pokazac

podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Najlepsze jest to, że dookoła wszystko obrzygane , ale kibel czysty

okej wszystko rozumiem bo sam nie raz chlałem i do porzygu ale nigdy k🤬a nie robiłem takiego chlewu jak świnia tylko kulturka łeb nad kiblem i jazda. a takie świnie są wk🤬iające bo im udostępniasz mete na imprezę a oni Ci ją jeszcze up🤬lą całą :/

narkotykiTanio.pl napisał/a:
@Suty_dziobaka
Jak nie umiesz pić, to nie pij...
Pić umiem, ale czasem nie wiem kiedy przestać

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
A kto miał cię niby nakręcić? Mama?
Coś ci się chyba pomyliło kolego...