Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
nieudane egzekucje
klaszak • 2014-01-17, 16:39
Czasami nie wszystko idzie zgodnie z planem to normalne, śmiesznie zaczyna się wtedy gdyw gre wchodzi czyjeś spokojne zejście z teo świata. Było już tego troche na sadolu ale znalazło się jeszcze więcej enjoy:

hehe w sumie nie szkoda mi tych sk🤬ysynów
całość zaj🤬a z portalu randkowego
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-17, 17:38
świetnie się czytało, wincyj! .
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 17:43 1
Dla zwyrodnialców kara śmierci.
Albo wydanie kata w ręce rodziny ofiary - mają prawo zemsty.
Zgłoś
Majesty 2014-01-18, 2:39 2
Czytając te wszystkie historię miałem wrażenie, że autor żałował skazanych. A ci zwyrodnialcy sami odebrali sobie prawo do ludzkiego traktowania, takie odpady należy eliminowac z społeczeństwa.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 9:11
Uważam, że każda kara śmierci powinna w jakiś sposób pójść nie tak.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 15:07 1
Ja się zastanawiam po co takie "wymyślne" sposoby uśmiercania. Przecież wystarczy jedna kulka w głowę, a nie jakieś salwy z karabinu maszynowego czy krzesła elektryczne. Po co jakieś eksperymenty z krzesłem czy zastrzykami? Jeśli chcą kogoś zabić humanitarnie to niech użyją jakiegoś gazu, który "usypia" albo wyżej wymienionej kulki w głowe.
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2014-01-19, 18:16
Guzik nie czytałeś dokładnie, odnośnie tego "gazu, który usypia" :v
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 10:27
Kiedy dodasz jakieś nieudane egzekucje?
Zgłoś
BongMan 2014-01-20, 13:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
klaszak 2014-01-21, 9:19
deevil napisał/a:

Kiedy dodasz jakieś nieudane egzekucje?

ano dodaje tylko z góry chcę zaznaczyć że było o nich wspominane już

od razu dla zainteresowanych link do bratniego tematu:
sadol.pl/nieudane-egzekucje-kary-smierci-vt151885.htm?highlight=nieuda...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 21:02
OrionToth napisał/a:

Guzik nie czytałeś dokładnie, odnośnie tego "gazu, który usypia" :v

Oczywiście, że czytałem dokładnie. Mój post nie odnosi się do gazu z sytuacji opisanej powyżej. Chodziło mi o to, że jeśli chcemy zabijać humanitarnie to należałoby taki "usypiający gaz" zastosować, bo myślę, że takim związkiem chemicznym dysponujemy. Po prostu nie zrozumiałeś co miałem na myśli pisząc komentarz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 21:10
dla ciekawostki mogę dodać tylko, że Jimmy Lee Gray jest wpominany przez Gena Hackmana w filmie The Chamber (na podstawie powieści Johna Grishama), ostatnio oglądałem to mi się skojarzyło, film nawet w miarę dobry jeśli ktoś przepada za thrillerami prawniczymi

a swoją drogą ciekawy temat. piwko!
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 20:21
Takie egzekucje powinny być raczej nazywane udanymi. Bezbolesna śmierć dla morderców jest niemalże nagrodą. Powinni choć trochę doznać cierpienia którego zadali tak wiele zarówno ofiarom jak i ich rodzinom.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem