📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Indyjskie Pogotowie Światłowodowe
- teraz popularne
🔥
Jezus Maria, łap dzieciaka!
- teraz popularne
🔥
Szlifowanie prawie udane
- teraz popularne
🔥
Leśny pedalarz w akcji
- teraz popularne
🔥
Nieudane włamanie do bankomatu
- teraz popularne
Parę lat naprawiałem bankomaty i zawsze byłem ciekawy, jak wyglądają matoły, które właśnie tak się próbują włamać do bankomatu. A nie były to rzadkie przypadki. Przełomowe było odkrycie metody na wypuszczanie gazu do sejfu, no ale tego nie wymyślił nikt o IQ rozwielitki.
Rotary napisał/a:
Parę lat naprawiałem bankomaty i zawsze byłem ciekawy, jak wyglądają matoły, które właśnie tak się próbują włamać do bankomatu. A nie były to rzadkie przypadki. Przełomowe było odkrycie metody na wypuszczanie gazu do sejfu, no ale tego nie wymyślił nikt o IQ rozwielitki.
Proszę nie obrażać rozwielitek, to bardzo zmyślne zwierzątka, to co najwyżej bakteria, której nie usunął domestos.
Rotary napisał/a:
A co taki gaz miał w sejfie zrobić?
Pancerne te klapki miał - kopniakami rozwalić (chyba) metalową obudowę...wow
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie