...zakończony w rowie.
Nie było bo moje.
Prowadziła kobieta, z przodu małe dziecko w foteliku, z tyłu jeszcze jedna osoba. Nikomu nic się nie stało.
Wielki murzyński k🤬s w dupsko Panu z niedziałającym światłem, który nie raczył się zatrzymać. Niestety rejestracji nie pamiętam.
Samochód wyjechał z rowu przy mojej delikatnej, ręcznej pomocy.
Panisko z passata. Jemu wolno.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
No piwko leci za pomoc kobicie. Ale że ty Sadol nie ustawiłeś poprawnie kamerki na jej auto, lub nie zaparkowałeś inaczej... no nie ładnie. Przecież zawsze jest szansa na jakieś kombo
Po co sie bierze jak nie umie.
To ze passat mial spalona zarowke to inna sprawa. W sumie to motocykl tez ma tylko jedno swiatlo...
to czyli jak wyprzedzała na skrzyżowaniu to wina tego z Passata?
A po co miał się zatrzymywać? Przy tej prędkości na pewno nikomu nic się nie stało, a jedyne, co powinien sobie pomyśleć, to "karma".
Jesteś na sadolu, nie bój się przeklinać.
Dała ci zamoczyć rycerzu?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Dała ci zamoczyć rycerzu?
Ni c🤬ja, z żoną byłem.
Browarek za zatrzymanie się i pomoc.
Było wziąć telefon to może później popuściłaby ci szpary.
L................a
2018-12-03, 22:09
Ale emocje! Mów co chcesz, film trzyma w napięciu.
Po c🤬j miał sie zatrzymac?
A co ta p🤬da ślepa była? Światła widać na filmiku z daleka, ale nie paniusia (jak mówisz że to kobieta) musiała się wj🤬 na 2-gi pas bo się jej śpieszyło zapewne.
Serio K🤬A? ja p🤬le jedno lepsze swiatlo drugie gorsze ale ostatnia tepa p🤬da moze mowic ze to czyjas wina oprocz p🤬deusza wp🤬lajcego sie do rowu kiedy jedzie praktycznie na 4. Nie masz kruwa czym wyorzedzac to nie odp🤬lasz takich akcji proste i logiczne. K🤬a smeich i grzech, jesze poplacz sie to wina Tuska a nie twoja, noo k🤬a rece opadaja. panisko wp🤬lajace sie rowu woadlo na wlasne zyczenie o jest tepa k🤬a nie potrafiaca jezdzic, k🤬a taczke a nei samochod.. ja p🤬le ...
Serio czasem odnosze wrazenie ze niektorzy ludzie powinni miec krotszy lancuch i byc napieradalani dzien w dzien zeby sie ogarneli. ZERO winy jadacego samochodu z naprzeciw, ewidetnie wina p🤬dy prowadzacej samochod i wp🤬lajacej sie BO SIE SPIESZY, nie umiesz to k🤬a nie wyprzedzasz proste i logiczne ...