👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Michael_Myers napisał/a:
Dałem Ci piwo To teraz pokaż cycki swojej dziewczyny
jak za jakieś 5 lat zacznie dojrzewać i jej zaczną rosnąć, to pokaże

SAFerguson napisał/a:
jak za jakieś 5 lat zacznie dojrzewać i jej zaczną rosnąć, to pokaże![]()
Zagiąłeś mnie stary

przecież to nie są niewidome dzieci one są widome ale monochromatyczne

Niewidome dzieci mają łatwiej. Nigdy nie obejrzą Predatora w wieku 5 lat jak ja.
Prześladował mnie ten predator jeszcze potem bardzo długo. Właściwie to nadal się go boje.
Prześladował mnie ten predator jeszcze potem bardzo długo. Właściwie to nadal się go boje.
Dlaczego niewidome dzieci są tak bardzo odważne?
Bo nie widzą przeszkód
Bo nie widzą przeszkód

Prawa ręka z nadanym imieniem nie zalicza sie 'dziewczyny' ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie