Barwna historia o rozmowie z kobietą przez telefon
Barwna historia o rozmowie z kobietą przez telefon
W środę miałem komisję orzeczniczą bo skończyła mi się niepełnosprawność.
Zostało mi przedłużone NA CZAS OKREŚLONY....
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.
A jak doszyją ci nogę lub medycyna pójdzie o tyle do przodu że odrośnie?
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.
Krążył dowcip podobny że gość co parę lat właśnie miał komisję a stracił nogę pod tramwajem . W końcu lekarz się wnerwił i napisał : Urąbało mu nogę i nie odrośnie . Po to by dostał dożywotnio niepełnosprawność .
-Wie pan, różnie bywa.
Mam to samo z synem po zaćmie. Afakia po usunięciu, a też przedłużają na czas określony. Na pytanie, czy te soczewki mu odrosną (nie ma szans) też słyszę w odpowiedzi, że różnie to może być.
-Wie pan, różnie bywa.
Chłopie, ja bym się cieszył. Jest jeszcze w takim razie jakaś nadzieja, że kiedyś przebiegniesz maraton na własnych nogach!
-Wie pan, różnie bywa.
No co ty nie mów, że zapomniałeś ten przypadek
medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,rzeznik-z-reka-kobiety,artykul,...
krótszy opis
tvn24.pl/polska/jest-reka-jest-zdolnosc-do-pracy-ra168005-ls3522182
Sąd pracy ci zostanie, z ZUS-em to już możesz odpuścić, nie przepchniesz tam nic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie