Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fotopstrykacz 2025-03-08, 22:26 20
W ten sposób zdobywają mięso na szturm. W szturmie co 10 metrów będzie leżał świeży trup, ale to nie ważne. Ważne jest, ze Rosja się powiększy o kolejne pole kartofli. Po tym będą milionerami, a Łukaszenka dostanie sraczki po utracie tytułu "Kartoflanego Króla".
Zgłoś
żmij 2025-03-08, 22:35 20
Fotopstrykacz napisał/a:

W ten sposób zdobywają mięso na szturm. W szturmie co 10 metrów będzie leżał świeży trup, ale to nie ważne. Ważne jest, ze Rosja się powiększy o kolejne pole kartofli. Po tym będą milionerami, a Łukaszenka dostanie sraczki po utracie tytułu "Kartoflanego Króla".

Ale ty wiesz, że po drugiej stronie to wygląda identycznie?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Zbyszek3000 2025-03-08, 22:41 28
Chętnie bym łapał u nas w mieście samą patologie
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-08, 22:45 5
żmij napisał/a:

To się już ciągnie od trzech lat, a Ukraińcy są na rosyjskiej ziemi od ubiegłego roku.
Wcześniej nie było Ukraińców w Rosji, tylko Rosjanie byli bez zaproszenia na Ukrainie i to jest dla mnie decydujące.
Niezawisłość i nieprzekraczalność granic jest dla mnie tak święta jak dla katolików święta jest Biblia.

O koorwa, chyba filmy mi się znowu popieprzyły!
Zgłoś
żmij 2025-03-08, 22:50 3
Fotopstrykacz napisał/a:

To się już ciągnie od trzech lat, a Ukraińcy są na rosyjskiej ziemi od ubiegłego roku.
Wcześniej nie było Ukraińców w Rosji, tylko Rosjanie byli bez zaproszenia na Ukrainie i to jest dla mnie decydujące.
Niezawisłość i nieprzekraczalność granic jest dla mnie tak święta jak dla katolików święta jest Biblia.
O koorwa, chyba filmy mi się znowu popieprzyły!

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
O................ń 2025-03-08, 22:52 9
żmij napisał/a:

Co ty p🤬lisz, jak ruskie jeszcze nawet mobilizacji nie ogłosili w przeciwieństwie do klauna-mordercy Polaków w Przewodowie?
Zgłoś
żmij 2025-03-08, 22:55 9
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Co ty p🤬lisz, jak ruskie jeszcze nawet mobilizacji nie ogłosili w przeciwieństwie do klauna-mordercy Polaków w Przewodowie?

Cyt za wiki: "... W listopadzie 2022 ujawniono, że Putin nie podpisze dekretu o zakończeniu mobilizacji".

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-08, 22:57 5

Hitler Polsce wojny też nie wypowiedział. Idąc Twoim tokiem rozumowania w takim razie Hitler nigdy nie napadł na Polskę.

[ Dodano 2025-03-08, 23:02 ]
@żmij

Fajny Jinx. JoSeed by się rozpłynęła z zachwytu!
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-03-08, 23:05 4
Dobrze, dobrze zabierajcie ukrów na front 👍👍👍
Zgłoś
O................ń 2025-03-08, 23:09 6
żmij napisał/a:

Cyt za wiki: "... W listopadzie 2022 ujawniono, że Putin nie podpisze dekretu o zakończeniu mobilizacji".

Widziałem dziesiątki, a może nawet setki filmów jak TCK łapie ukrów.
Wrzuć tu kilka jak to się dzieje u ruskich, chętnie zobaczę, bo nic podobnego nie widziałem.
A w wiki w różnych krajach to już masz, że naziści to Polacy którzy wywołali IIWŚ po to, aby mordować żydów i budować "polskie obozy zagłady".
Zgłoś
żmij 2025-03-08, 23:12 5

Widziałem dziesiątki, a może nawet setki filmów jak TCK łapie ukrów.
Wrzuć tu kilka jak to się dzieje u ruskich, chętnie zobaczę, bo nic podobnego nie widziałem.
A w wiki w różnych krajach to już masz, że naziści to Polacy którzy wywołali IIWŚ po to, aby mordować żydów i budować "polskie obozy zagłady".

Klik

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-03-08, 23:19 5
Fotopstrykacz napisał/a:

Ślepy jesteś ? To Ukraina i Ukraińcy "geniuszu". Wysrałeś się z tym swoim komentarzem bez sensu.
Zgłoś
O................ń 2025-03-08, 23:23 2
Fotopstrykacz napisał/a:

Hitler Polsce wojny też nie wypowiedział. Idąc Twoim tokiem rozumowania w takim razie Hitler nigdy nie napadł na Polskę.
@żmij
Fajny Jinx. JoSeed by się rozpłynęła z zachwytu!

Z tego co kojarzę, to ruskie maja ok 1, 2 miliona żołnierzy na stanie w czasach pokoju.
Upadlina miała coś ok. 350-400 tys wojska.
Więc to oczywiste, że banderland musiał ogłosić mobilizację i zakaz wyjazdu z kraju, bo inaczej urzędnicy różnego szczebla nie dostaliby od niedoszłych poborowych łapówek.
Ruskie nie musieli tego robić.
Może w tvnpopis coś innego mówili - nie wiem, nie oglądam tv.
Dalej idąc Twoim tokiem rozumowania co niby ja myślę o Hitlerze, stwierdzam, że jesteś zj🤬y.

[ Dodano: 2025-03-08, 23:27 ]
@żmij
Klik
Chłopie, poważny jesteś?
Pokazujesz anglojęzyczne propagandówki oraz kreskówki jako niby filmy z przymusowych łapanek na front?
Poj🤬o Cię?
Zgłoś
żmij 2025-03-08, 23:31 2

Chłopie, poważny jesteś?
Pokazujesz anglojęzyczne propagandówki oraz kreskówki jako niby filmy z przymusowych łapanek na front?
Poj🤬o Cię?

Nie odpowiada?
Sam szukaj. Jest ich sporo, nawet tutaj.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie