Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:32
Bulbulator 2025-09-01, 14:45 1
Jakiś kontekst? O co chodzi? O niezapłacone nowe opony na kolach?
Zgłoś
edek_kotek 2025-09-01, 14:53 34
Ten co chciał zatrzymać auto z tyłu serio myślał że mu się uda ?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-09-01, 15:04 25
edek_kotek napisał/a:

Ten co chciał zatrzymać auto z tyłu serio myślał że mu się uda ?

Nie pierwszy i nie ostatni🙂
Zgłoś
smc 2025-09-01, 16:58 1
On dobrze wiedział, że pojazd ma 35 koni mechanicznych i da się go zatrzymać podstawiając but pod koło.
Zgłoś
tars 2025-09-01, 17:09 6
Podoba mi się ten sposób na zgłaszanie reklamacji.
Zgłoś
Selekcjoner 2025-09-01, 17:54
Koleś zapomniał aktywować funkcję supermena i nie zatrzymał auta
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-09-01, 17:56 3
Zrobiliście mnie w wała na częściach? To ja teraz rozdupcam mój samochód o inne samochody i będę płacił nie tylko za naprawę mojego auta ale też innych klientów. Duży mózg mały sisusiak czas.
Zgłoś
Hyperion 2025-09-01, 18:09 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bercisko 2025-09-01, 18:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bronchacz 2025-09-01, 18:41 7
smc napisał/a:

On dobrze wiedział, że pojazd ma 35 koni mechanicznych i da się go zatrzymać podstawiając but pod koło.

...35 koni chińskich zapewne, "przewymiarowanych" jak deklarowana pojemność akumulatorków z Aliexpress 🤓
Mój litrowy Citroen AX miał niewiele więcej, a w mieście i tak pierwszy startował spod świateł.
Ech, to była jedyna słuszna droga do prawdziwej ekologii i ekonomii - przeciętnie 4 litry na 100 km i żadnych upierdliwych wydziwów.
Zbierał się pięknie z masą porównywalną z Maluchem i czterobiegową skrzynią.
Jednocześnie tę "czwórkę" można było mieć zapiętą w przedziale od 40 do 140 km/h
Za dzisiejsze uturbione trzycylindrowe pierdziawki będą się smażyć w piekle inżyniery...
A ci od elektryków dodatkowo głową w dół.
Zgłoś
czeret 2025-09-01, 20:32 5
Bronchacz napisał/a:

...35 koni chińskich zapewne, "przewymiarowanych" jak deklarowana pojemność akumulatorków z Aliexpress 🤓
Mój litrowy Citroen AX miał niewiele więcej, a w mieście i tak pierwszy startował spod świateł.
Ech, to była jedyna słuszna droga do prawdziwej ekologii i ekonomii - przeciętnie 4 litry na 100 km i żadnych upierdliwych wydziwów.
Zbierał się pięknie z masą porównywalną z Maluchem i czterobiegową skrzynią.
Jednocześnie tę "czwórkę" można było mieć zapiętą w przedziale od 40 do 140 km/h
Za dzisiejsze uturbione trzycylindrowe pierdziawki będą się smażyć w piekle inżyniery...
A ci od elektryków dodatkowo głową w dół.

Miałem peugota 106 także 954 cm3 pojemności i 4 gary. Mk II - nawet gustowny na alusach.
Najwspanialsze auto jakie miałem. Proste do naprawy od wymiany świec po rozrząd. Bez klimy i wspomagania.
Przez 8 lat jedynymi awariami jeśli to tak nazwać to wywalony do cna akumulator z racji starości i odpadł łącznik tłumika.
Przy zbiorniku 45l robiłem 900 km.
Komu to przeszkadzało?
Zgłoś
szubiennica2 2025-09-01, 20:39
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-09-01, 21:00 8
Zgłoś
esa 2025-09-01, 21:11 4
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Jesteś chyba jedyna osobą na świecie która pochwaliła się że jeździ Dacią.🙂 I nie zrozum mnie źle, nie mówię że to złe auto... Tylko nikt się tym nie chwali.🙂

mój znajomy podszedł do mnie i się pochwalił multiplą.....że sprzedał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem