👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest jak olej z silnika pociągnie i zacznie spalać, silnik chodzi aż olej sie skończy i sie zatrze miałem tak w Citroenie c3 3 lata temu na szczescie udało mi sie go szybko zdusić.

dać piździe samochód. debilom roweru szkoda, bo pewnie nawet nie umie umyć. jedyna nadzieja to jak kupi za swoje, może wtedy zacznie dbać.

wert234 napisał/a:
dać piździe samochód. debilom roweru szkoda, bo pewnie nawet nie umie umyć. jedyna nadzieja to jak kupi za swoje, może wtedy zacznie dbać.
ahh ta Polska zazdrość... jak ktoś ma coś lepszego to na pewno nie jego. Znawca z przystanku autobusowego się wypowiedział.
Choroba "szalonych diesli" to się nazywa potocznie jak by ktoś chciał więcej poczytać.

Dziamian napisał/a:
jest to rzadka usterka i tyle, przyczepiłeś się do Diesla
![]()
Bo Ja jestem wyznawcą benzyny

ja tam nie neguję ani dieslów ani benzyniaków i LPG do nich
po prostu denerwuje mnie jak ktoś chrzani, że to lepsze od tego i na odwrót, każde ma swoje plusy i tyle

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie