Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pener 2011-06-18, 12:43
bigos?
Zgłoś
gemini2009 2011-06-18, 13:47 28
@ROOMSKI stary nie obraź się, ale mnie Twoje zachowanie lekko mówiąc wk🤬ia. Chłopak się stara wrzuci coś czasem fajnego czasem c🤬jowego, ale się STARA a nie jak ty gówno robi i na dodatek marudzi...
Zgłoś
r................1 2011-06-18, 14:17
lepszy suchar w garści niż niemka na dachu
Zgłoś
golip 2011-06-18, 15:32
@up
Gdyby kózka, kwiecień plecień to by ślimak c🤬j ci w dupę.

Tagi: pocałunek, wpadka, Bigos
Napewno zanim tu wrzuce historie o tym jak całuję się z prochami matki kolegi, wpisze w szukajce "bigos".[/b]

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
dr_dex 2011-06-18, 16:29 3
gemini2009 napisał/a:

@ROOMSKI stary nie obraź się, ale mnie Twoje zachowanie lekko mówiąc wk🤬ia. Chłopak się stara wrzuci coś czasem fajnego czasem c🤬jowego, ale się STARA a nie jak ty gówno robi i na dodatek marudzi...

a co to k🤬a jakies zawody kto więcej wrzuci ? Ktoś wrzuca suchara i ma nie dostać zjebów tylko za to, że się stara ? - co to k🤬a ma być - zajęcia plastyki w szkole specjalnej czy sadol ?!?!?

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
N................c 2011-06-18, 18:37 4
@Roomski
Specjalnie dla ciebie napisałem wierszyk.Oto i on.

Wyp🤬alaj.

@dr_dex
A ten znowu wspomina urok zajęć plastyki w szkole specjalnej.
Na ciebie nawet zabrakło mi mojej twórczości.
Zgłoś
gemini2009 2011-06-18, 19:49 6
@dr_dex

Nie wiem czy jest sens z Tobą rozmawiać jak nie kontaktujesz. Chodziło mi o to, że:
Roomski nic nie wrzuca na sadola i na dodatek ma czelność krytykomania innych sadystów jak wrzucą cieńszy kawałek.
To tyczy się nie tylko Roomskiego ale całej reszty tych cipek co nic nie wrzucili a narzekają na poziom tego forum.

Więc jak nie masz za sobą wrzuconego ŻADNEGO fajnego kawałka, który ma trzaskał tyle piw, że można by było zrobić największą bibę we wszechświecie a temat wrzucony przez inną osobę Ci się nie podoba to uwal się na p🤬dę i ani nie mrugaj, bo sam mając zerowy wynik w dodawaniu tematów nie jesteś lepszy niż osoba, która coś tam dorzuci

Pozdro dla wszystkich, którzy starają się aby sadol jakoś tam śmigał. A dla cipek co wbijają tu tylko aby pomarudzić jakie to wszystko jest sucharowate, pewna miła melodyjka
Zgłoś
t................n 2011-06-18, 20:24
@robal321 - Lepszy hot-dog w garści, niż kebap na dachu.
Zgłoś
N................v 2011-06-18, 22:03
gemini k🤬a, a jak nie gram w piłkę nożną to nie mogę powiedzieć, że polska reprezentacja gra c🤬jowo?
Zgłoś
bourgeois 2011-06-18, 23:09
ja p🤬le, po przeczytaniu tego dowcipu doszedlem do wniosku , ze zarty Strassburgera sa super smieszne.
Zgłoś
a................b 2011-06-19, 9:47
bourgeois napisał/a:

ja p🤬le, po przeczytaniu tego dowcipu doszedlem do wniosku , ze zarty Strassburgera sa super smieszne.

Przyznaj się, że go po prostu nie zrozumiałeś...
Zgłoś
dr_dex 2011-06-19, 10:58 1
gemini2009 napisał/a:

@dr_dex

Nie wiem czy jest sens z Tobą rozmawiać jak nie kontaktujesz. Chodziło mi o to, że:

c🤬j mnie obchodzi o co ci chodzilo. Zasada jest prosta: jesli ktos wrzuca cos dobrego - dostaje browara, jesli wrzuca suchara - dostaje zjeby. Jak ci sie to nie podoba to ....

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
gemini2009 2011-06-19, 14:57 3
@Nvijcov proszę cię nie obracaj kota ogonem. Na wygląd sadola możesz wpłynąć dodając zajebiste rzeczy, ale na grę reprezentacji nie obraź się ale c🤬ja możesz zrobić no chyba że zaczniesz grać w reprezentacji pozdrawiam
Zgłoś