---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.
seed:29043712398
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
Wk🤬iające jest, że płacisz za dostawę a i tak dostawca oczekuje napiwku. Pomijam film z tematu ale ogólnie. K🤬a na c🤬j i za c🤬j mam dawać napiwek za dostawę żarcia skoro zamawiając płacę X za jedzenie + Y za dostawę.
Dostawca to nie kelnerka która się do mnie wdzięczy w restauracji udając miłą.
Piszę to szczerze: u siebie zamawiam czasem pizzę z dagrasso (lubię mafioso pizzę i c🤬j). Nie ma znaczenia za ile zamówię i co zamówię. płacę za "pizza delivery" 20zł za 2km które do mnie robi dostawca. Skoro zamawiam pizzę za 50zł i płacę 20zł za dostawę musiałoby mnie pop🤬lić do kwadratu aby płacić jeszcze napiwek dla kierowcy którego ani k🤬a nie znam ani nic, póki mi nie poda żarcia przez ogrodzenie.
Popatrzmy na PL. Minimalna krajowa to k🤬a teraz jakieś nie wiem k🤬a ale ze 2800 na rękę czy ki c🤬j po lipcu jak to zmieniają znów. No ale c🤬j. Jesteś dostawcą i dostajesz minimalną krajową... W czym jesteś lepszy od kasjerki w markecie która zarabia również najniższą krajową?
Kasjerka zap🤬la bardziej i więcej.
Więc jak nie dasz, to jesteś ch*j!
Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i c🤬j wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś c🤬j!
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett