Jak w temacie, turecki pilot F-16 podczas lądowania w brytyjskiej bazie RAF Waddington.
Duplikat tematu Niski przelot nad głowami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
A ja dam piwo,bo bym chciał tam być a jeszcze bardziej chciał bym się przelecieć,niestety to nie możliwe bo se inny zawód wybrałem
to musi być ciekawe przeżycie ale oglądając tysiące wypadków miesięcznie bałbym się że i mnie będzie można na hardzie znaleźć
pmimo że to dubel, to i tak dodam żeby wygrać, i dopiszę....
hah! niżeeeej!
hah! niżeeeej!
Co za debil zgłosił duplikat? Przecież to dwa różne filmy, o samolotach już nie wspomnę.
sadol.pl/niski-przelot-nad-glowami-vt214180.htm
LOL, Moderatorzy przecież to są rożne tematy (podobne, ale nie te same)
LOL, Moderatorzy przecież to są rożne tematy (podobne, ale nie te same)
No w sumie to dwie różne sytuacje (chodzi o miejsce), inne ujecie i mimo, że bardzo podobne, to chyba jednak faktycznie nie duplikat..
Tytuł jest debilny, jakie inne może być lądowanie jeśli nie niskie? Ludzie naprawde spodziewali się, że wyląduje 50m nad ziemią czy co?
krzysko13, Z całym szacunkiem, ale tak nie wygląda 'statystyczne' podejście do lądowania. Z racji tego że robi to o wiele niżej to pokusiłem się o nadanie takiego a nie innego tytułu i nie widzę w tym nic złego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie