Jak w temacie, turecki pilot F-16 podczas lądowania w brytyjskiej bazie RAF Waddington.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt nie zginął, nie warto oglądać.
A ja dam piwo,bo bym chciał tam być a jeszcze bardziej chciał bym się przelecieć,niestety to nie możliwe bo se inny zawód wybrałem
to musi być ciekawe przeżycie ale oglądając tysiące wypadków miesięcznie bałbym się że i mnie będzie można na hardzie znaleźć
pmimo że to dubel, to i tak dodam żeby wygrać, i dopiszę....
hah! niżeeeej!
wczoraj pod czewą tak nisko podszedł że aż się spalił ze wstydu
mógł jeszcze dopalacz włączyć
konto usunięte
2014-07-07, 10:25
Co za debil zgłosił duplikat? Przecież to dwa różne filmy, o samolotach już nie wspomnę.
konto usunięte
2014-07-07, 16:06
Niskie podejście do lądowania... A jakie ma być wysokie?
sadol.pl/niski-przelot-nad-glowami-vt214180.htm
LOL, Moderatorzy przecież to są rożne tematy (podobne, ale nie te same)
konto usunięte
2014-07-07, 19:18
Clubber chce być fajny.
konto usunięte
2014-07-07, 22:29
No w sumie to dwie różne sytuacje (chodzi o miejsce), inne ujecie i mimo, że bardzo podobne, to chyba jednak faktycznie nie duplikat..
konto usunięte
2014-07-07, 23:57
Tytuł jest debilny, jakie inne może być lądowanie jeśli nie niskie? Ludzie naprawde spodziewali się, że wyląduje 50m nad ziemią czy co?
krzysko13, Z całym szacunkiem, ale tak nie wygląda 'statystyczne' podejście do lądowania. Z racji tego że robi to o wiele niżej to pokusiłem się o nadanie takiego a nie innego tytułu i nie widzę w tym nic złego.