Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Easytarget 2025-06-25, 6:50
To ma kilka lat.
Zgłoś
darek1234 2025-06-25, 8:15 1
Qdłaty napisał/a:

Komputerowo zrobione ej aj
kto uwieży w takie debilizm karedki!!!?

W debilizm karedki nie, ale twórcy podobnych wpisów już tak
Zgłoś
hitmeme 2025-06-25, 8:23 1
Nie wierzę w to że kierowcą tej erki nie była baba. Ni c🤬ja nie wierzę.
Zgłoś
seeed71 2025-06-25, 9:35 3
A co miał zrobić? Przecież każdy wie że te szlabany sa z tytanu i przejechanie przez nie jest niemożliwe.
Zgłoś
KobraPan 2025-06-25, 9:49 1
Qdłaty napisał/a:

Komputerowo zrobione ej aj
kto uwieży w takie debilizm karedki!!!?

"UwieŻy, takie, kareDki"
Co najmniej 3 błędy w jednym krótkim zdaniu.
W sumie to nawet dobrze, że sam piszesz o debilizmie.
Zgłoś
Aaltonen 2025-06-25, 11:19 3
Szlaban to lawa.

I tak dobrze, że nie wyszedł przed karetkę i machając ręką próbować zatrzymać pociąg.... bo i takie asy już były.
Zgłoś
Selekcjoner 2025-06-25, 13:51 1
ustawił się żeby dostać na czołówkę. Brawo
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-25, 13:55
tak właśnie jeżdżą polaczki na szczęście ci już leżą w dole z wapnem
Zgłoś
mazga50 2025-06-25, 18:01
Mam nieprzyjemność znać dwóch byłych kierowców takich pojazdów.
Większych głąbów ze świecą szukać, przy czym jeden zdaje sobie z tego sprawę. Drugi ma ego rozdęte do nieprzytomności i ma się za lepszego od Religi. Przy czym to nieudacznik, leń i roszczeniowiec.
Niestety, do tej pracy biorą każdego matołka.
Zgłoś
daihat 2025-06-25, 18:12
Gdyby to nie kierowca karetki to łatwo wytłumaczyć takie zachowanie. Większość kierowców to potomkowie szeryfów, dla których przepisy to świętość. Tak samo jak nie przejedzie takie coś na czerwonym czy podwójnej ciągłej w środku nocy w pustym mieście... jak przypadkiem wjedzie między szlabany to ma zwarcie w mózgu i rozwalając taki szlaban jego domek z kart legł by w gruzach.

No ale kierowca karetki szkolony do agresywnej i skutecznej jazdy z ignorowaniem przepisów ruchu? Jaką ryskę zostawi taki szlaban?
Raczej Ci kierowcy marnie zarabiają i bał się zniszczenia mienia co w połączeniu z brakiem mózgu dało taki efekt końcowy.
Zgłoś
aimiejego440i4 2025-06-25, 18:25
najwazniejsze ze szlaban nie wylamany, bo to koszt naprawy 350 zl.
Zgłoś
Jekbe 2025-06-25, 23:37
na egzaminie na prawko powinien być uczony odruch bezwarunkowy. opadają rogatki - gaz w podłogę i się nie rozglądasz tylko sp🤬alasz ile koni w silniku
Zgłoś
Analinator 2025-06-25, 23:41
Ludzie a może użyjcie trochę szarych komórek. Koleś się ustawił idealnie frontowo i nawet nie próbował wysiąść. Ja widzę dwa wyjścia. Albo chciał skończyć z sobą lub jadł chipsy i jednym się zadławił co tłumaczy to specyficzne ustawienie.
Zgłoś
Promyczek 2025-06-26, 8:00
Mandat za takie na wjechanie na czerwonym powinien z automatu wynosić tyle co nowy szlaban, by ludzie nie mieli w takim wypadku oporów by go zerwać.

Wjechałem jak debil, no trudno, ale przynajmniej więcej już nie zapłacę więc nie ma się co bać uszkodzenia tej barierki
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2025-06-26, 18:49
^^ kim wy jestescie tam wyżej?,z p🤬dy żeście wyszli dopiero czy jak ??? gdzie ja jestem ?? internet to juz chyba 5 koło zatacza na sadolu 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie