Staroć. Wypadek w Puszczykowie ponad 6 lat temu. Tutaj lepsza jakość.
youtu.be/ozjZggE_Nyc?feature=shared
Następny, który bojąc się o auto i szlaban wybiera konfrontację z pociągiem. Jeszcze bym próbował zrozumieć takie zachowanie gdyby ktoś chciał ratować jakąś lepszą furę, ale żeby tak walczyć o jakiegoś szrota czy służbówkę?
NaSiRpl napisał/a:
Następny, który bojąc się o auto i szlaban wybiera konfrontację z pociągiem. Jeszcze bym próbował zrozumieć takie zachowanie gdyby ktoś chciał ratować jakąś lepszą furę, ale żeby tak walczyć o jakiegoś szrota czy służbówkę?
Dokładnie. Jak można być na tyle tępym żeby nie rozjabac tego szlabanu i przeżyć. No chyba że jak ktoś wcześniej napisał chciał zajebac samobója.
Przecież wiadomo, co to za akcja i jak stara już jest. Chyba tylko ktoś, kto spędził ostatnie kilka lat w stanie śpiączki, nie słyszał o tym wypadku...
xdrt
2025-06-25, 1:36
steven_seagull napisał/a:
Przecież wiadomo, co to za akcja i jak stara już jest. Chyba tylko ktoś, kto spędził ostatnie kilka lat w stanie śpiączki, nie słyszał o tym wypadku...
Ja nie słyszałem. Czeka mnie jutro poważna rozmowa z rodziną.
Bogato ale trzeba mieć qpe w głowie to niesamowite.
To jest kuwa stare jak swiat, z piwnicy wyszedłeś dopiero?
Komputerowo zrobione ej aj
[ Dodano: 2025-06-25, 05:17 ]
kto uwieży w takie debilizm karedki!!!?
Każdy pisze że stare jak świat a nikt nie napisał jaki był finał sprawy.
Zginęli lekarz i ratownik. Kierowca skazany na pięć lat więzienia w 2023 r.
To na kierowcę zawodowego karetki nie uczą że szlaban to j🤬 i gazu jakby co ? Nie k🤬a lepiej zaczekać na pociąg
Pawehan napisał/a:
To na kierowcę zawodowego karetki nie uczą że szlaban to j🤬 i gazu jakby co ? Nie k🤬a lepiej zaczekać na pociąg
Kierowca karetki nie jest kierowcą zawodowym.
Ustawił się jak do pojedynku…. I został zmieciony.
Stare. Ale drugi raz już tak nie zrobią...