Dokładnie... po c🤬j taki film wrzucać... ale jaki zj🤬y autor, taki zj🤬y film co się dziwić.

To jest k🤬a Sadistic czy kwejk? Bo różnice w wakacje zaczynają się zacierać. Jedynym działem gdzie zawsze będzie dobry Sadistic jest hard, a przez ostatnie 2 tygodnie zaglądam tylko tam
Mody! Ogarnijcie te gimby!
Już ci mówię kolego. Patrze na adres strony... Tak to jest sadistic.pl jeśli pomogłem daj piwo

Ahhh ty dowciapny ty hyhyhyhhy

lolsnic,
Ahhh ty dowciapny ty hyhyhyhhy, a mówiąc szczerze, te filmy od kolesi z hamerykańskiego yt które robione są przez debili dla debili robią się co raz to bardziej c🤬jowe, denne i gówniane.W hameryce od kilku miesięcy takie filmy to sensacje i w c🤬j śmiechowe produkcje, idealne dla amerykanów, dlaczego? Mają w sobie wszystko czego przeciętny amerykanin z hamburgerem zamiast mózgu oczekuje : krótki, występuje przynajmniej jeden debil, ktoś dostaje wp🤬l albo przedstawia "typowego" murzynka.
Właśnie obraziłeś na ten czas 120 osób, może i robione przez debili ale trzeba mieć może mały dystans do tego? A nie brać wszystko w życiu na poważnie, hamerykanie mają specyficzne poczucie humoru i co z tego część ludzi to może bawić ciebie widzę, że nie trudno. Wiem że ten filmik jest poj🤬y a sadistic jest w dużej części od poj🤬ych rzeczy nie tylko hard jeśli tego nie rozumiesz przykro mi i twoje wywodu są tutaj nie potrzebne
Człowieku więcej luzu w życiu to może znajdziesz sobie nawet dziewczynę

Mnie to już nawet nie śmieszy. Humor na poziomie gimbazy.
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Właśnie obraziłeś na ten czas 120 osób, może i robione przez debili ale trzeba mieć może mały dystans do tego? A nie brać wszystko w życiu na poważnie, hamerykanie mają specyficzne poczucie humoru i co z tego część ludzi to może bawić ciebie widzę, że nie trudno. Wiem że ten filmik jest poj🤬y a sadistic jest w dużej części od poj🤬ych rzeczy nie tylko hard jeśli tego nie rozumiesz przykro mi i twoje wywodu są tutaj nie potrzebne
Człowieku więcej luzu w życiu to może znajdziesz sobie nawet dziewczynę![]()
Z początku filmy były nawet ok, ale teraz są robione na przymus i suby. Podobnie jest z piwem, nawet dobre może się stoczyć dla kasy. A co do poczucia humoru jest tak jak napisałeś, jest różne, bardziej sadystyczne albo mniej, ale to już jest c🤬jowe i nudne. Jak z normalnych sucharów mogę się zaśmiać albo uśmiechnąć ale to już nawet oglądać się nie chcę.
Człowieku więcej luzu w życiu to może znajdziesz sobie nawet dziewczynę
![]()
Jestem na tyle wyluzowany że miałem dziewczynę, ale widzę świat wystarczająco realistycznie że z byle tępą cipą życia dzielić nie będę.