spływ samochodowy... xD
Jak on w ogóle wszedł na ten dach nie mącząc się, pewnie jak już auto dryfowało
Jak on w ogóle wszedł na ten dach nie mącząc się, pewnie jak już auto dryfowało

Quassar napisał/a:
spływ samochodowy... xD
Jak on wogóle wszedł na ten dach nie mącząc się, pewnie jak już auto dryfowało
"wogóle"

Ciężko to zrozumieć... A co? A to, że lepie kręcić w pionie obrazy poziome?
"czyli spływ samochodowy kanałem raduni do gdańska za 3000 zł...
"
myślę, że koszty blizej 30000 zł

myślę, że koszty blizej 30000 zł
podpis użytkownika
czarna fortuna
Flisaki j🤬e...
@up, da się auto kupić za 3000 zł. Nie wszystkie są z salonu.
@up, da się auto kupić za 3000 zł. Nie wszystkie są z salonu.
Sk🤬ysyny zaj🤬e socjalistyczne nieroby, 3 tysiące złotych ???? żeby to Ukraińcom rozdać na 500+ ? Chłop popełnił błąd i musi bulić, bo zawszona III RP to kupa dziada, korupcji, nepotyzmu i post sowieckich układów??
Qrwa 3 tysie mandatu... Pytam się, gdzie on spowodował zagrożenie bezpieczeństwa i życia innych uczestników ruchu drogowego żeby dop🤬lić mandat 3 tysie?
U nas w Poznaniu ostatnio koparka zsuneła się z lawety i spadła na torowisko tramwajowe. Przyjechał nadzór ruchu, pogotowie techniczne i w kilkanaście minut wsadzili ją z powrotem na lawetę i po akcji nie było śladu. Ale ktoś wrzucił fotki do neta i lokalne media podłapały temat więc zglosiły się do rzecznika policji o komentarz. Zdzwiony rzecznik, że oni nic o tym nie wiedzą..... i trzeba było ich poinformować to ONI POMOGLIBY w kierowaniem ruchu na miejscu
Wiecie jakby pomogli? Najpierw zajęliby się wypisywaniem mandatów na bajońskie sumy, że ładunek ujowo zabezpieczony, że kierowca miał za długiego wąsa etc... tacy oni są pomocni. Dzisiejszy taryfikator jest nie adekwatnym do sytuacji na drodze i jest zwykłym skokiem na hajs w majestacie prawa.
U nas w Poznaniu ostatnio koparka zsuneła się z lawety i spadła na torowisko tramwajowe. Przyjechał nadzór ruchu, pogotowie techniczne i w kilkanaście minut wsadzili ją z powrotem na lawetę i po akcji nie było śladu. Ale ktoś wrzucił fotki do neta i lokalne media podłapały temat więc zglosiły się do rzecznika policji o komentarz. Zdzwiony rzecznik, że oni nic o tym nie wiedzą..... i trzeba było ich poinformować to ONI POMOGLIBY w kierowaniem ruchu na miejscu