Do tego zdarzenia doszło w grudniu 2017 roku. Zderzenie na trasie nr 7 zarejestrował samochodową kamerą jeden z obywateli Rosji. Nagranie udostępnione przez Komendę Miejską Policji w Elblągu.
To był zamach.
Żarówiaste ludziki są wykorzystywane do eliminacji Rosjan.
Od niedawna interesuję militariami i patriotyzmem. Odróżniam już wędkarza od terytorialsa a więc już mam jakąś więdzę
I znowu c🤬a zamiast jechać prosto i przynajmniej jebnąć w sprawcę (mniejsze straty), to wjechał w niewinego (wali mnie, że w Ruskiego -innym razem będziesz to Ty, Twoja matka lub córka)
A tak mamy zdeżenie czołowe, więc prędkości się sumują - energia zdeżenia większa to i szkody również większe.
I przestańcie smucić o "odr🤬ach".
Odruchy są do opanowania i wyuczenia, tak samo jak panuje się nad własnym penisem na plaży pełnej półnagich dziewczyn. (Chyba, że jest się p🤬lonym zwierzęciem)
Velture, z tego co ja tu widzę to przyczyną i sprawcą kolizji jest gość w busie. C🤬j już w to że ktoś kto nie powinien próbuje kierować ruchem ale z filmiku wynika że zatrzymał On tylko kierowcę z kamerką a nie dał sygnału busowi do tego żeby ten ruszył.
Poza tym zostaje sprawa tego że kierowcą busa jest jakiś upośledzony debil który się nie rozgląda...