👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hacerking napisał/a:
Dobrze koleś gada o tym teście na ojcostwo, a jak by laska miała w głowie coś więcej niż jogurt, to by nie robiła mu problemu.
to nie jogurt

@Bartolomew
Trochę nie ogarniasz facebooka; to nie jest ta sama osoba.
Trochę nie ogarniasz facebooka; to nie jest ta sama osoba.

twojamatkajestgruba napisał/a:
Co znaczy emota "xoxo"?
gimbazowe Hugs and kisses
O=Hug
X=Kiss

tostermis3 napisał/a:
'
Po drugie trochę nie taktowne jest wyskakiwanie z tym na forum publicznym oraz oskarżanie laski (o ile była wierna) o to że mogła się puścić . Była dosyć dojrzała więc pewnie się przywiązała do tej lebiody .
Tyle ode mnie
na tyle dojrzała, żeby pękła jej dupa i ogłosiła to na fb

@up Nie z przymiotnikami piszemy razem.
@up up Wyjaśniłeś jedną z wielu tajemnic, które męczą moją egzystencję.
Pewnie dała c🤬y za frytki i jelenia szuka.
@up up Wyjaśniłeś jedną z wielu tajemnic, które męczą moją egzystencję.
Pewnie dała c🤬y za frytki i jelenia szuka.

Ostatnie zdanie jest dziwne bo myślałem, że każda w pracy się zabezpiecza jednak...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie