👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobrze koleś gada o tym teście na ojcostwo, a jak by laska miała w głowie coś więcej niż jogurt, to by nie robiła mu problemu.

Nie ma to jak prywatna rozmowa na publicznym forum. Więcej takich perełek. Tylko po co zasłaniać ich nazwiska? W końcu to co piszą w necie nie jest publiczne, a jak miło było by gdyby sadistic włączył się do tej lub podobnej rozmowy
*miało być jest publiczne

*miało być jest publiczne

Aż ciężko uwierzyć, że to jego, bo typ nie mam jaj - takie teksty na fejsie walić, to zwykłe frajerstwo.

ure all wrong, typiara jest na zmywaku gdzieś w anglii i wraca z bachorem do chłopaka w polsce dlatego typ jest przekonany, że nie jego.
Facet ma słuszne podejrzenia, minus taki, że robi to na fejsie. Trochę wstyd

xts napisał/a:
ure all wrong, typiara jest na zmywaku gdzieś w anglii i wraca z bachorem do chłopaka w polsce dlatego typ jest przekonany, że nie jego.
Może myśli, że tępa szmata tam się puściła, ale sam nie ogarnął, że troche czasu trzeba żeby się taki miły młodek wykształcił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie