👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tą laske można bez problemu na fejsie znaleźc wpisując tylko "Sabinka", a jak ją znajdziecie to do chłopaka bez problemu.
Samica ma napisane, że jest z Tennessee więc to nie jest angielski zmywak
Ale to tacy ludzie z gatunku "wytapetowane liceum" oraz "pedał pokazujący brzuszek na fejsie" także nie warto poświęcać im nawet uwagi.
Samica ma napisane, że jest z Tennessee więc to nie jest angielski zmywak

Ale to tacy ludzie z gatunku "wytapetowane liceum" oraz "pedał pokazujący brzuszek na fejsie" także nie warto poświęcać im nawet uwagi.
tam nigdzie nie jest napisane,że laska wyjechała do Anglii, mogła wyjechać do innego miasta, i dlatego sie nie widują...

Najlepsze w tym to że tego synka znam bo jest z mojego miasta i kiedyś miałem z nim kontakt, on patrzy tylko żeby laski r🤬ać, więc z którąś kiedyś musiał wpaść

Sabinka zrobiła w konia tego typa i wielu z was.
Jej zdjęcie USG można bardzo łatwo znaleźć w google
Jej zdjęcie USG można bardzo łatwo znaleźć w google

dowie się, że to nie jego jak zacznie gadać po angielsku hehe
Ale z was debile!
to wrzutka z wiocha.pl gdzie jest "walka o główną" czyli dzieci walczą o to, by ich "ustawiona" rozmowa, czy posty znalazły się na głownej.

to wrzutka z wiocha.pl gdzie jest "walka o główną" czyli dzieci walczą o to, by ich "ustawiona" rozmowa, czy posty znalazły się na głownej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie