Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 2017-03-26, 15:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesjasz19 2017-03-26, 15:23 1
Ale Twoje życie musi być smutne
Zakładam, że poranną mszę już zaliczyłeś ale nic straconego, mam nadzieję że za tydzień pomodlisz się o moje zdrowie psychiczne.
Zgłoś
fiate 2017-03-26, 16:13 1
Żeby ten obrazek rzeczywiście miał sens, to powinny pokazać proporcje.
Nokia powinna podnosić hantelkę 10kg, a smartfon 250kg.
Pojemnosc baterii takiej nokii to 900 mAh, a przykładowej np. Xperii 3100 mAh.
Jezeli taka Xperia potrafi mi wytrzymac dwa dni (jak jej nie mecze), a nokia wytrzymywala nawet 2 tyg. To ile wiecej mocy potrzebują smartfony, ponadto AR pcha sie nam w smartfony, wiece potrzebowac bedzie jej jeszcze wiecej.
Zgłoś
radek225 2017-03-26, 18:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrekt1976 2017-03-26, 18:41
@radek225

To juz wreszie zrozumialem skad sie biora tzw " smieciarze ", to tacy ludzie ktorzy kolkcjonuja wszystko jak leci a na starosc tak im odwala ze po ich smiereci rodziny musza wynajmowac cale konternety zeby wywalic caly ten syf z mieszkan i piwnic po " smieciarzach"
Nie wspominam calej reszcie. Wiesz NORMALNI ludzie nie wrzucaja bezwartosciowych rzeczy do piwnicy bo sa po prostu bezwartosciowe ,czyli ich miejsce jest na smietniku. jak widac tez nie do konca jestes normalny...
Zgłoś
jazeck 2017-03-26, 19:04 1
Głupie, ale telefon był telefonem... a nie wszystkim i niczym... z 12h życiem...
Zgłoś
radek225 2017-03-26, 19:18
Zgłoś
BigCohones 2017-03-28, 7:20 1
Tak samo było z garbusem w niemcowni, maluchem w u nas czy cytryną c2 we francuzowni.
Były tanie i dla mas, jak nokia 3310. Dziękuję
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem