📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:43

co za głupie porównanie.. niech włożą współczesny akumulator z smartfona do 3310 to ta się już nigdy nie rozładuje...
Cytat:
co za głupie porównanie.. niech włożą współczesny akumulator z smartfona do 3310 to ta się już nigdy nie rozładuje...
jakby włożyć taki od auta, to perpetum mobile
Fejk , nokia 3510 nie ma poziomu naładowania baterii podawanej w procentach.
@up Ta pani urodziła się w Maju 1922 roku
Moim zdaniem miała prawo się pomylić.

Mit. Postanowiłem sprzedać moją starą Z3 (sony). Wyjąłem z szuflady, naładowałem i od 15.03 br. działa, a pokazuje, że będzie działała jeszcze przez 13 dni. I jest używana jak mityczna 3310. Czyli trochę rozmów, kilka sms-ów. Czas czuwania z3, około 3 tygodnie.
tak to jest jak debile komentują bzdury i pisza głupie artykuły.
kup sobie ciapajo smartfona z baterią 10tys miliamper (tylko debil nie wie że takie są) i też będzie 6 calowy nowoczesny smartfon trzymał tydzień na baterii. Ale najpierw gimbaza by musiała się wychylić po za opcje ajpona bo jak może się odważyć jak do kołyski non stop było "maj pony maj pony konik moich marzeń".
kup sobie ciapajo smartfona z baterią 10tys miliamper (tylko debil nie wie że takie są) i też będzie 6 calowy nowoczesny smartfon trzymał tydzień na baterii. Ale najpierw gimbaza by musiała się wychylić po za opcje ajpona bo jak może się odważyć jak do kołyski non stop było "maj pony maj pony konik moich marzeń".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie