Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pablohasan85 2025-01-17, 17:14 32
Angole zaskoczone. Nawpuszczali czarnego i ciapackiego scierwa z kótrego najpierw ciagneli profity a teraz udają w c🤬j zaskoczonych i zniesmaczonych.
Zgłoś
Henboh 2025-01-17, 17:17 3
Żaden żul nigdy nie op🤬lił flaszki między półkami.
Ale no tak żule przynajmniej mają godność i nie wrzucają tego na srik-ban-toka.

Swoją drogą, ten smoluch przynajmniej sam zjadł, a nie sprejem na karaluchy opryskał.

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
~Velture 2025-01-17, 17:20 56
Pablohasan85 napisał/a:

Angole zaskoczone. Nawpuszczali czarnego i ciapackiego scierwa z kótrego najpierw ciagneli profity a teraz udają w c🤬j zaskoczonych i zniesmaczonych.

Chyba zapominasz o królu Edwardzie VI Tudorze który zmarł w wieku 16 lat.

Oto on. Czarny 30letni gej na wózku inwalidzkim.

[ Dodano: 2025-01-17, 17:47 ]
Henboh napisał/a:

Żaden żul nigdy nie op🤬lił flaszki między półkami.
Ale no tak żule przynajmniej mają godność i nie wrzucają tego na srik-ban-toka.
Swoją drogą, ten smoluch przynajmniej sam zjadł, a nie sprejem na karaluchy opryskał.

Różnica między żulem co oj🤬 flachę w sklepie a murzynem z filmu jest taka, że żul się tym nie szczyci a ten na filmie się chwali tym jakby to było coś zajebistego i wartego naśladowania.
Poczucie wstydu tutaj odgrywa kluczową rolę.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Love_is_Love 2025-01-17, 17:48 7
I pod tym względem zmiana polityczna w USA może być na lepsze, bo do tego właśnie cały ten WOKE doprowadził. Czarnym odj🤬o od BLM...
Zgłoś
~Velture 2025-01-17, 17:52 19
Love_is_Love napisał/a:

I pod tym względem zmiana polityczna w USA może być na lepsze, bo do tego właśnie cały ten WOKE doprowadził. Czarnym odj🤬o od BLM...

Trochę współczucia może, co?
Biedna Shaniqua straciła 2 z 3 swoich domów w LA po kilka baniek każdy.

podpis użytkownika

Zgłoś
WKND 2025-01-17, 18:01
A skąd mam wiedzieć czy za to nie zapłacił? Akurat Ty beznogi piracie dodawałeś już śmieciowy kontent bez sprawdzenia faktów, a na prośby o źródła milczysz. Zatem każdą Twoją wstawkę traktuję z przymrużeniem oka.
A poza tym j🤬 żydów i murzynów. Bezkompromisowo.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-17, 18:10
Takie szyby to dobry sposób na to żeby brud nie kradł, tylko że sie to odbije na porządnych klientach którzy płacą za każdym razem poprzez wzrost cen.
Zgłoś
O................ń 2025-01-17, 18:18 7
Spoko.
Wkrótce to samo u nas dzięki POPiSowi, Lewicy i PSL
No ale grunt, że i pOlki zadowolone, bo habibi będzie mógł je przelecieć... kosą po grdyce
Nie żal mi kurew. Żal mi dzieci które dzięki takim k🤬om będą gw🤬cone, torturowane i mordowane przez czarne i śniade zwierzęta jak to się dzieje w Szwecji, UK, Szwabów czy Austrii
Zgłoś
~Velture 2025-01-17, 18:23 1
WKND napisał/a:

A skąd mam wiedzieć czy za to nie zapłacił?

podpis użytkownika

Zgłoś
Cupracabra 2025-01-17, 18:25 24
Cz🤬chy wykorzystują to, że biali są neutralni wobec ich zachowania, bo z góry nie mogą- oskarżenia o rasizm, ksenofobię.. Boją się utracenia pracy i wyroków, bo poprawność polityczna zabiła jakąkolwiek wolę walki z tych sk🤬ysyństwem. A czarni dobrze o tym wiedzą, bo mało jaki smoluch zrobiłby to w krajach Afrykańskich nagrywając przy tym swój małpi ryj, bo straciłby łapki od maczety, dostałby kulkę w dłonie.. a bardziej wk🤬ione cz🤬chy podpaliłby go za pomocą benzyny i opony. I głównie do tego doprowadziło p🤬lone lewactwo, gdzie normalni ludzie stają się niewolnikami prymitywnych najeźdźców. Oby każdy lewak zdechł na złośliwego nowotwora, takiego samego nowotwora jakim są te paskudne człekokształtne prymitywne śmierdzące gównem małpy afrykańskie
Zgłoś
~Velture 2025-01-17, 18:41 12
Cupracabra napisał/a:

Cz🤬chy wykorzystują to, że biali są neutralni wobec ich zachowania, bo z góry nie mogą- oskarżenia o rasizm, ksenofobię.. Boją się utracenia pracy i wyroków, bo poprawność polityczna zabiła jakąkolwiek wolę walki z tych sk🤬ysyństwem. A czarni dobrze o tym wiedzą, bo mało jaki smoluch zrobiłby to w krajach Afrykańskich nagrywając przy tym swój małpi ryj, bo straciłby łapki od maczety, dostałby kulkę w dłonie.. a bardziej wk🤬ione cz🤬chy podpaliłby go za pomocą benzyny i opony. I głównie do tego doprowadziło p🤬lone lewactwo, gdzie normalni ludzie stają się niewolnikami prymitywnych najeźdźców. Oby każdy lewak zdechł na złośliwego nowotwora, takiego samego nowotwora jakim są te paskudne człekokształtne prymitywne śmierdzące gównem małpy afrykańskie

podpis użytkownika

Zgłoś
dr_dex 2025-01-17, 18:46 4
Angole maja dosc tego czarnego scierwa nie mniej niz my. Mowiac angole mam na mysli zwyklych ludzi, nie ich mniej/bardziej pop🤬lony rzad ...

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
mun66 2025-01-17, 18:48 3
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Spoko.
Wkrótce to samo u nas dzięki POPiSowi, Lewicy i PSL
No ale grunt, że i pOlki zadowolone, bo habibi będzie mógł je przelecieć... kosą po grdyce
Nie żal mi kurew. Żal mi dzieci które dzięki takim k🤬om będą gw🤬cone, torturowane i mordowane przez czarne i śniade zwierzęta jak to się dzieje w Szwecji, UK, Szwabów czy Austrii

To zabawne, ze na migrantów narzekają Polacy - naród który wyeksportował 100 mln migrantów, którymi w USA gardzono i gardzi się bardziej niż niewolnikami.
Zgłoś
ra0mir 2025-01-17, 18:55 2
Ja od razu mówię, że jak cz🤬chy w Polsce zaczną się tak zachowywać to będę ochraniał tylko moja rodzinę. Będę chodził i bil im brawo, a Polakom mówił uśmiechnijcie się
A podatki którymi będą to latać i tak place.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie