Dla zainteresowanych dyskusja w studiu Polsatu Winnickiego z Czarzastym:
/watch?v=CuzcWq63Z6g
Oraz Bronisław Wildstein:
/watch?v=qXlTx3IRYs4
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-07, 11:44
Popierałem tą akcję od początku, ale mieszkam bardzo daleko od Warszawy więc nie mogłem tam być. Jednak po zdjęciach widać że było nieźle. Jakieś 20min temu oglądałem "kawe na ławe" w tvn24(tak, w tej lewackiej tv) gdzie Miller mówił o Jaruzelskim jako bohaterze narodu, który wprowadzeniem stanu wojennego uratował(sic!) 200tys Polaków. Faktycznie, ratował ich zabieraniem z domów na miesiące, nie dając żadnych znaków rodzinie. Oto dzisiejszy bohater lewicy.
Piękna inicjatywa

Komuchy zaczynają robić powoli pod siebie... i dobrze! Może w końcu komuś uda się rozliczyć i wyplenić czerwone ustrojstwo...
konto usunięte
2013-07-07, 13:27
Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.
Widzę średnia wieku pryszczatych narodowców w okolicach 22 latek. Faktycznie bardzo się nacierpieliście za poprzedniego ustroju. W większości jesteście potomkami wiejskich fornali, których dopiero "komuna" nauczyła czytać, ściągać gumiaki na noc i wysłała do miasta. Oczywiście zaraz mi tu jeden z drugim wyskoczy, że oni to nie. Sami potomkowie Sejmu Wielkiego, przedwojennej Endecji i bogatego mieszczaństwa.
Do umiejętności niepostrzegania świata jedynie w kategoriach czarno-białych trzeba jednak dorosnąć. W moim pokoleniu również było kilku narodowców. Dzisiaj śmieją się ze swoich poglądów i skupiają się na utrzymaniu rodziny. Wniosek - zacznijcie się w końcu zainteresować kobietami a nie sznurowaniem obcisłych bucików ortopedycznych i rozliczaniem spraw o których macie kurewsko zielone pojęcie.
konto usunięte
2013-07-07, 13:33
Ale faszystowska dzicz! Najbardziej śmieszą mnie te ich "piosenki" do melodii Guantanamera, lub Pet Shop Boys - Go west.
Ruli
2013-07-07, 13:34
@up,@2up wkleiłbym maść na ból dupy ale niestety wy lubicie jak was dupa boli, pozdrawiam
edit: @3up też
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę... i tyle w temacie.
Pokh
2013-07-07, 13:35
konto usunięte
2013-07-07, 13:39
majfon napisał/a:
Ale faszystowska dzicz! Najbardziej śmieszą mnie te ich "piosenki" do melodii Guantanamera, lub Pet Shop Boys - Go west.
Fajnego masz c🤬la w awatarze
konto usunięte
2013-07-07, 13:41
majfon napisał/a:
Loaloa napisał/a:
Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.
o widzę pyta nagrywa kolejny materiał srogo.