Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Norymberga dla komuny
konto usunięte • 2013-07-07, 11:31

Dla zainteresowanych dyskusja w studiu Polsatu Winnickiego z Czarzastym:

/watch?v=CuzcWq63Z6g

Oraz Bronisław Wildstein:

/watch?v=qXlTx3IRYs4
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-07, 11:44 45
Popierałem tą akcję od początku, ale mieszkam bardzo daleko od Warszawy więc nie mogłem tam być. Jednak po zdjęciach widać że było nieźle. Jakieś 20min temu oglądałem "kawe na ławe" w tvn24(tak, w tej lewackiej tv) gdzie Miller mówił o Jaruzelskim jako bohaterze narodu, który wprowadzeniem stanu wojennego uratował(sic!) 200tys Polaków. Faktycznie, ratował ich zabieraniem z domów na miesiące, nie dając żadnych znaków rodzinie. Oto dzisiejszy bohater lewicy.
Zgłoś
sauerps 2013-07-07, 12:36 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2013-07-07, 12:50 22
Piękna inicjatywa Komuchy zaczynają robić powoli pod siebie... i dobrze! Może w końcu komuś uda się rozliczyć i wyplenić czerwone ustrojstwo...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 13:27 12
Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.
Zgłoś
kmieciuz 2013-07-07, 13:31 16
Widzę średnia wieku pryszczatych narodowców w okolicach 22 latek. Faktycznie bardzo się nacierpieliście za poprzedniego ustroju. W większości jesteście potomkami wiejskich fornali, których dopiero "komuna" nauczyła czytać, ściągać gumiaki na noc i wysłała do miasta. Oczywiście zaraz mi tu jeden z drugim wyskoczy, że oni to nie. Sami potomkowie Sejmu Wielkiego, przedwojennej Endecji i bogatego mieszczaństwa.

Do umiejętności niepostrzegania świata jedynie w kategoriach czarno-białych trzeba jednak dorosnąć. W moim pokoleniu również było kilku narodowców. Dzisiaj śmieją się ze swoich poglądów i skupiają się na utrzymaniu rodziny. Wniosek - zacznijcie się w końcu zainteresować kobietami a nie sznurowaniem obcisłych bucików ortopedycznych i rozliczaniem spraw o których macie kurewsko zielone pojęcie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 13:33 2
Ale faszystowska dzicz! Najbardziej śmieszą mnie te ich "piosenki" do melodii Guantanamera, lub Pet Shop Boys - Go west.
Zgłoś
Ruli 2013-07-07, 13:34 21
@up,@2up wkleiłbym maść na ból dupy ale niestety wy lubicie jak was dupa boli, pozdrawiam

edit: @3up też
Zgłoś
BoriaS 2013-07-07, 13:34 13
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę... i tyle w temacie.
Zgłoś
Pokh 2013-07-07, 13:35 21
@loaloa, kmieciuz
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 13:39 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sauerps 2013-07-07, 13:39 10
majfon napisał/a:

Ale faszystowska dzicz! Najbardziej śmieszą mnie te ich "piosenki" do melodii Guantanamera, lub Pet Shop Boys - Go west.

Fajnego masz c🤬la w awatarze
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 13:41 26

majfon napisał/a:

Loaloa napisał/a:

Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.

Zgłoś
platinum1234567 2013-07-07, 13:46 10
Zgłoś
Ostrovsky 2013-07-07, 13:46 4
o widzę pyta nagrywa kolejny materiał srogo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem