Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gorczański 2020-10-14, 21:37
A zgoda na upublicznianie wizerunku to jest?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-14, 21:38 15
Salieri16000 napisał/a:

Wcale nie jest debilem.

A wg mnie jednak jest. Czemu? Bo Twoja teoria miałaby sens, gdyby ten młody poszedł do szkoły kierunkującej w zawodzie kompletnie nie związanym z pracą fizyczną z wykorzystaniem urządzeń mechanicznych. Jak ktoś od młodego interesuje się politologią, programowaniem, medycyną, matematyką ITP, to można wybaczyć mu kompletny brak wiedzy o tym jak uzywać wkrętarki. Ale gostek poszedł na mechanika...
Zgłoś
Duszeurwy 2020-10-14, 21:38
Spij spokojnie piekny książę
Mówił bym i dusił tą nadzieję Polski
Koło zamachowe PKB
Zgłoś
Robertuss 2020-10-14, 21:38 4
Przyszedł się nauczyć a nie pokazać co jak działa
Zgłoś
Pawel0991 2020-10-14, 21:39
Ja pier*le ludzkość upadła poniżej mułu
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 21:41
gorczanska napisał/a:

A zgoda na upublicznianie wizerunku to jest?

Wróć do komendy i zrób sobie kawę
Zgłoś
visitor1 2020-10-14, 21:46 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 21:48 12
Nagrywający to jest debil. Jak ja nienawidzę takich ludzi. Tak jak ktoś wyżej napisał zamiast wytłumaczyć młodemu co i jak, to lepiej go zgnoić i się dowartościować. Właśnie po to jest na praktykach aby się uczyć a nie zniechęcać. Ale tak wyglądają realia i później się dziwić, że nie ma fachowców. Właśnie przez taką edukację znienawidziłem mechanikę samochodową i na samą myśl o naprawianiu samochodów chce mi się rzygać. Są lepsze zajęcia, gdzie nie ma takich toksycznych ludzi.
Zgłoś
pazuzu 2020-10-14, 22:00 7
Chyba najsmutniejszy film jaki widziałem w tym roku, serio nie wiedziałem że nasza młodzież jest taka beznadziejna
Zgłoś
sirmlcs 2020-10-14, 22:02 9
Jeżeli ktoś z was geniuszy, idzie na praktyki na mechanika i myśli że mu pokażą obsługę elektronarzędzi typu wkrętarka to jest jeszcze większym debilem niż wyzywacie tego nagrywającego.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 22:11 3
Kiedyś był przedmiot ZPT, później nazwany Technika. Do tego były warsztaty szkolne, gdzie ludzie ograniczeni mieli pierwszy kontakt z prostymi narzędziami. Mogę zrozumieć, że ktoś na praktykach nie potrafi wykonać remontu silnika, ale wybór kierunkowej szkoły raczej wynika z zainteresowań. Teraz wszyscy pchają na techniczne kierunki, bo jest mało chętnych, ale myślą że będąc idiotami będą zarabiać wielką kasę.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 22:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
roman3211 2020-10-14, 22:13 2
jak się dziecko bez ojca wychowuje to takie są skutki
Zgłoś
plastic 2020-10-14, 22:21 1
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-10-14, 22:40
w warsztacie to kazdy umie. Jakby jeden z drugim napisal hello world w pythonie to by wiedzial co to znaczy prawdziwa praca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem