Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcineker 2020-10-14, 22:47 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dr.goebbels 2020-10-14, 22:48
W tle blachy "opolskie Brzeg". Jeśli to Opolszczyzna to naprawdę wiele to tłumaczy...
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 22:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sirmlcs 2020-10-14, 23:02
Zgłoś
saves 2020-10-14, 23:02 12
Zgłoś
wojf 2020-10-14, 23:05
Młody faktycznie nie zabłysnął... ale nagrywanie tego, a tym bardziej udostępnianie jest słabiutkie
Zgłoś
xiofarii 2020-10-14, 23:08 2
Jak ktoś nie umie wykonać tak prostej czynności i nawet po dłuższym czasie sam nie dojdzie do tego jak to zrobić to nichuuuuja nie nadaje się na mechanika i nie ma tam czego szukać. Ja od razu też wszystkiego nie umiałem, część skomplikowanej mechaniki/elektryki ktoś mi pokazał, do reszty musiałem dojść sam, bo mechanik ma sam rozwiązywać problemy, ma mieć otwarty umysł, a nie być googlującą amebą, która sama nie potrafi rozwiązać prostego zadania. Później przyjeżdża serwis klimatyzacji na gwarancyjną konserwację, a jak pokażesz jakąś drobną usterkę to szukają na youtubie jak coś rozebrać
Zgłoś
mygyry 2020-10-14, 23:13 1
xiofarii napisał/a:

Jak ktoś nie umie wykonać tak prostej czynności i nawet po dłuższym czasie sam nie dojdzie do tego jak to zrobić to nichuuuuja nie nadaje się na mechanika i nie ma tam czego szukać. Ja od razu też wszystkiego nie umiałem, część skomplikowanej mechaniki/elektryki ktoś mi pokazał, do reszty musiałem dojść sam, bo mechanik ma sam rozwiązywać problemy, ma mieć otwarty umysł, a nie być googlującą amebą, która sama nie potrafi rozwiązać prostego zadania. Później przyjeżdża serwis klimatyzacji na gwarancyjną konserwację, a jak pokażesz jakąś drobną usterkę to szukają na youtubie jak coś rozebrać

Jakieś 10-12 lat temu znajoma oddała nowe suzuki Grand Vitare do serwisu, zmiana opon i jakiś tam przegląd sezonowy, zadzwonili do niej z pytaniem jak zdjąć osłonę z koła na klapie

Zgłoś
xiofarii 2020-10-14, 23:33 2
Zgłoś
Adae 2020-10-15, 0:42 1
Zgłoś
syulung 2020-10-15, 1:56
Zgłoś
CzerstWybut 2020-10-15, 2:42 1
Zgłoś
Daniel01 2020-10-15, 7:52
Zgłoś
Mgmacius 2020-10-15, 10:03 1
Zgłoś
plastic 2020-10-15, 10:22 1
marcineker napisał/a:

mój 10-letni syn robi takie rzeczy z zamkniętymi oczami. Jeśli mi by się trafił taki praktykant, też bym się nie powstrzymał od darcia łacha z niego...

syulung napisał/a:

A ch. ci w d i oko frajerze, chłopaki wiedzą co robią,

Adae napisał/a:

Takich debili jak ten na filmie trzeba uczyc myslenia wlasnie przez wysmiewanie

najgorsze jest to, że na praktykach najczęściej nie uczą, że takich prostaków bez wyobraźni jak wy, trzeba uczyć się olewać od samego początku. Trzeba szukać ludzi pomocnych i logicznie myślących a resztę spłukać w kiblu.

Ludzie którzy ci odmawiają prostej porady to ci sami, którzy potem pukają do twoich drzwi z błagalnymi prośbami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem