👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

eenocosTy napisał/a:
stul p🤬dę, za głupotę się płaci a każdy ma to na co sobie pozwolił. rozwijać bardziej tej myśli nie będę, bo i tak nie pojmiesz
Masz takie przekonania, bo widocznie sam wychowywaleś się w patologicznym środowisku. Głupotą nazywasz to, że chłopak przyszedł na praktyki zdobywać wiedzę, ale zamiast tego został wyśmiany przez jakiegoś debila, który na 100% był wcześniej przez kogoś skrzywdzony (bo zdrowi ludzie nie naśmiewają się z innych)?
Ilość komentarzy, które bronią nagrywającego debila tylko potwierdza, że żyjemy w toksycznym społeczeństwie. Nic dziwnego, że tyle ludzi ma depresje i tyle jest samobójstw (statystyki).

Cóż, nawet jak chłopak nie wiedział to wystarczyło pokazać co i jak ale polaczkowata mania wielkości przed młodszymi wzięła górę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie