Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurier1509 2020-10-15, 20:44 1
Panie nagrywający jest Pan z🤬bem. Młody przyszedł się nauczyć czegoś a kretyn się naśmiewa.
Zgłoś
eMCeONe 2020-10-15, 22:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
justincase999 2020-10-16, 0:03
Wszystkie szkoły teraz lewackie i uczą o seksualności to skąd on ma takie rzeczy wiedzieć.
Zgłoś
piterzaut 2020-10-16, 0:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-10-16, 2:34 1
Zgłoś
~tip.top 2020-10-16, 8:26 1
A tak wyglądał pierwszy dzień pracy autora nagrania

Zgłoś
AberChaos 2020-10-16, 9:43
Zgłoś
Adae 2020-10-16, 12:40 2
plastic napisał/a:

najgorsze jest to, że na praktykach najczęściej nie uczą, że takich prostaków bez wyobraźni jak wy, trzeba uczyć się olewać od samego początku. Trzeba szukać ludzi pomocnych i logicznie myślących a resztę spłukać w kiblu.
Ludzie którzy ci odmawiają prostej porady to ci sami, którzy potem pukają do twoich drzwi z błagalnymi prośbami.

Ty smutny durniu jestem architektem systemow i zarzadzam projektami, przy ktorych pracuja tuziny ludzi. Ten dzieciak nie moglby zostac praktykantem w zadnym z moich zespolow bo pierwsza rzecza, ktora jest sprawdzana jest wlasnie zdolnosc analitycznego myslenia i rozwiazywanie problemow.

Wrzucilbym ci snapshota ze swoich organizacji Azure DevOps to moze bys pojal, ze prawdziwe zrozumienie, ze z niektorych nie da sie nic wyciagnac, a dla niektorych jedyna szansa na zbudowanie motywacji jest szydera, pojawia sie dopiero po latach praktyki, ale jest tez naturalna i podswiadoma prawda, ktora kieruja sie genetycznie dzialajacy ludzie.
Zgłoś
Mgmacius 2020-10-16, 14:12 2
Zgłoś
SzybkiWiesiek 2020-10-16, 18:45
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-16, 20:36
Zgłoś
dr.goebbels 2020-10-16, 23:36 2
Ku...a ale niektórzy pier...lą, aż oczy bolą od czytania.

Nie jesteśmy w XIX wieku, żeby nie wiedzieć co i jak z wiertarką/wkrętarką mającą uchwyt zaciskowy nastawny jakiś. Jakoś pierwszy raz jak zobaczyłem wiertarkę Celma z uchwytem zaciskanym kluczykiem to połączyłem punkty i stworzyłem obrazek w głowie, że wypustka w otworek i kręcimy w lewo albo w prawo zaciskając albo luzując wiertło. To naprawdę nie był wyczyn na miarę lotu w kosmos. Dawno w szkole byłem ale z 15 lat chłopaczek ma. Więc o co chodzi? Poszedł do szkoły o charakterze technicznym więc motoryka i sprawność manualna jest wymagana. No kurde nie wierzę, za wuja wafla nie uwierzę, że nie widział nigdy wiertarki- no nie ma opcji. Nawet w markecie budowlanym czy jakimś innym sklepie typu stonka można do ręki wziąc wiertarkę. Baaaa dzisiaj można do łapy wziąć tyle narzędzi których jeszcze jakiś czas temu po prostu nie było, że to tylko lenistwo żeby nie wiedzieć jak zacisk wiertarki/wkrętarki działa. Może jak by mu dali wiertło że stożkiem Morsa to by mu lepiej poszło, albo by se w dupe wiertło wsadził.
Z drugiej strony znam osobę która z chemii jest zerem a z fizyki zerem od strony ujemnej (jednostka wielkości natężenia prądu? "metr?"- to autentyk) która poszła na kierunek medyczny w przeświadczeniu że tam nałożą do głowy cała niezbędną wiedzę. A osoba tępa jak siekiera do rąbania cukru i o zgrozo dostała się na kierunek medyczny
Zgłoś
sundaymix 2020-10-17, 11:06
Szkoda, ze nie mozna komuś wylać piwa na łeb na durne komentarze
Zgłoś
Wiewór 2020-10-17, 15:11
mygyry napisał/a:

Jak typ siada na koparkę to nie umie drzwi otworzyć?

Z debilami nie wygram. Poddaje się.
Zgłoś
mygyry 2020-10-17, 15:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem