No nie powiem, wstawienie mordy jaruzela gdzie się dało z pewnością podniesie stopień nienawiści w społeczeństwie do tej stacji.
czas płynie nieubłaganie, a wy dalej robicie ludzią wode z mózgu
Czs leci nieubłaganie a Drzyzga z roku na rok coraz lepsza dupa z twarzy
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
To tak na poważnie? Nie jest to żadna przeróbka ani nic? dafuq...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Nie lubię tego patafiana wojewódzkiego (wiem, że przez małe "w") i nie obejrze żadnego filmiku z jego gebą. Czas do grobu mr kuba.
Ludzie są na prawdę aż tak ograniczeni i przesyceni nienawiścią że nie potrafią rozpoznać prostej przeróbki (filmiku z powstawianymi jaruzelami)?
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.

Ja p🤬lę, klękam na kolana przed Prawdziwym Polakiem który to wrzucił.
Tylko powiedzcie mi co ci "prawdziwi polacy" zrobili z Polską po 1989? Moim zdaniem wyrwali dziewicę (Polskę) ze szponów smoka (komuny). Tylko po to żeby ją samemu za rogiem zgw🤬cić.
Tylko powiedzcie mi co ci "prawdziwi polacy" zrobili z Polską po 1989? Moim zdaniem wyrwali dziewicę (Polskę) ze szponów smoka (komuny). Tylko po to żeby ją samemu za rogiem zgw🤬cić.

DarthV napisał/a:
Ja p🤬lę, klękam na kolana przed Prawdziwym Polakiem który to wrzucił.
Skąd ten pomysł, że Polacy wyrwali naszą ojczyznę ze szponów smoka?
Oni się ze smokiem dogadali, a smok pozwolił łaskawie opuścić Rzeczpospolitą tym, którym się coś nie podobało i pozwolił być przedsiębiorczym, z zastrzeżeniem, że teraz nie przeje wszystkiego, ale ledwie 70%

Tak k🤬a a potem spoglądam na ramówkę srefauenu i jednak stwierdzam, że nic się k🤬a nie zmieniło. Ten sam szit od lat. Jekieś poj🤬e seriale, Sędzia Anna Maria Wesołowska - kto to k🤬a ogląda?