Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne
Rudikoyote Wczoraj 20:58 1
Jakbym widział co w tej Szwecji się wyprawia też by mi cukier spadał
Zgłoś
WKND Wczoraj 21:07 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piciuzcmg Wczoraj 21:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 21:20 3
Henryk_Sprężyna napisał/a:

Była minister zdrowia Belgii wie to najlepiej

Właśnie chciałem ją przytoczyć jako kolejny okaz zdrowia. Maggie De Block - lekarka i była minister zdrowia Belgii.
Zacna świnia. Media podają, że 127 kilo waży samica. Załadował bym pythonga w ten tłusty gardziel...

Zgłoś
Gruby_wręcz_chudy Wczoraj 21:31
To po szprycy?
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna Wczoraj 21:35 3
Baronessa napisał/a:

Właśnie chciałem ją przytoczyć

Nie zaskoczyłeś mnie
Zgłoś
CzerstWybut Wczoraj 21:35 6
Zgłoś
metyoo Wczoraj 21:37 2
Erich_Priebe napisał/a:

Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?

a ty misiu malinowy gdzie widzisz w tym logikę? skoro nie potrafi zadbać o własne zdrowie, to myślisz, że będzie potrafiła zadbać o zdrowie całego narodu?
Zgłoś
Baba-Yaga-91 Wczoraj 21:45
metyoo napisał/a:

a ty misiu malinowy gdzie widzisz w tym logikę? skoro nie potrafi zadbać o własne zdrowie, to myślisz, że będzie potrafiła zadbać o zdrowie całego narodu?

Kosniak-Kamysz jest lekarzem a pełni funkcję ministra obrony narodowej, gdzie wydaje się że to stanowisko dla jakiegoś wojskowego, więc nie szukaj logiki w tym wszystkim kolego
Zgłoś
metyoo Wczoraj 21:45
Zgłoś
Traba Wczoraj 21:49 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 21:49
Zgłoś
Traba Wczoraj 21:50 2
Baba-Yaga-91 napisał/a:

Kosniak-Kamysz jest lekarzem a pełni funkcję ministra obrony narodowej, gdzie wydaje się że to stanowisko dla jakiegoś wojskowego, więc nie szukaj logiki w tym wszystkim kolego

A dodatku jest w parti rolników Niby.
Kosiniak to jest największa łajza Jaka była w tym rządzie po 89r a wiem bo go znam
Zgłoś
xrzyy Wczoraj 21:52 1
jebnęła jak gospodarka za PiSu
Zgłoś
Makaroniarz_37 Wczoraj 21:55
Mogłaby być żoną Niedzielskiego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem