Na wideo nowa minister zdrowia Szwecji, Elizabet Lann. Potem ocknęła się i poinformowała, że spadł jej poziom cukru we krwi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Jakbym widział co w tej Szwecji się wyprawia też by mi cukier spadał
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Była minister zdrowia Belgii wie to najlepiej
Właśnie chciałem ją przytoczyć jako kolejny okaz zdrowia. Maggie De Block - lekarka i była minister zdrowia Belgii.
Zacna świnia. Media podają, że 127 kilo waży samica. Załadował bym pythonga w ten tłusty gardziel...
Baronessa napisał/a:
Właśnie chciałem ją przytoczyć
Nie zaskoczyłeś mnie
Erich_Priebe napisał/a:
Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?
a ty misiu malinowy gdzie widzisz w tym logikę? skoro nie potrafi zadbać o własne zdrowie, to myślisz, że będzie potrafiła zadbać o zdrowie całego narodu?
metyoo napisał/a:
a ty misiu malinowy gdzie widzisz w tym logikę? skoro nie potrafi zadbać o własne zdrowie, to myślisz, że będzie potrafiła zadbać o zdrowie całego narodu?
Kosniak-Kamysz jest lekarzem a pełni funkcję ministra obrony narodowej, gdzie wydaje się że to stanowisko dla jakiegoś wojskowego, więc nie szukaj logiki w tym wszystkim kolego
Baba-Yaga-91 napisał/a:
Kosniak-Kamysz jest lekarzem a pełni funkcję ministra obrony narodowej, gdzie wydaje się że to stanowisko dla jakiegoś wojskowego, więc nie szukaj logiki w tym wszystkim kolego
A dodatku jest w parti rolników Niby.
Kosiniak to jest największa łajza Jaka była w tym rządzie po 89r a wiem bo go znam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie