Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
brylant1412 Wczoraj 21:58
tak to jest po melanżu
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna Wczoraj 22:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo Wczoraj 22:13 2
Baba-Yaga-91 napisał/a:

Kosniak-Kamysz jest lekarzem a pełni funkcję ministra obrony narodowej, gdzie wydaje się że to stanowisko dla jakiegoś wojskowego, więc nie szukaj logiki w tym wszystkim kolego

ja nie szukam logiki w polityce tym bardziej, kiedy lekarz, albo historyk jest ministrem obrony narodowej, ekonomiści zarządzają klimatem, filolog, czy informatyl jest ministrem zdrowia...
polityka to szambo! chodziło mi o to, że ktoś, kto nie ogarnia własnego zdrowia, nie może być ani autorytetem, ani osobą odpowiedzialną za zdrowie innych!
Zgłoś
Baba-Yaga-91 Wczoraj 22:17 1
metyoo napisał/a:

ja nie szukam ligiki w polityce tym vardzij, kiedy lekarz, albo historyk jest ministrem obrony narodowej, ekonomiści zarządzają klimatem, filolog, czy jest ministrem zdrowia...
polityka to szambo! chodziło mi o to, że ktoś, kto nie ogarnia własnego zdrowia, nie może być ani autorytetem, ani osobą odpowiedzialną za zdrowie innych!

Wiem wiem Ziomo, sorki, po czasie się skumałem, że źle zrozumiałem Twój komentarz.. zgadzam się w 100% z tym co napisałeś, piwko!
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 22:19 1
Apages napisał/a:

A jakby tego dostała za kierownicą?Mnie też się zdarzały;woziłam ze sobą tabliczkę czekolady w samochodzie,nosiłam w torebce..Czułam,gdy się kroi atak hipoglikemii;wysiaść z samochodu nie mogłam,dopóki całej tabliczki nie zjadłam..Dygotki,straszne osłabienie i wilczy głód..Po "pocukrzeniu" ,po kilkunastu minutach-mogłam chodzic,ale z osłabieniem,nadpotliwością..

Używam pastylek z cukru z winogron. Przechodzi do krwiobiegu w sekundy i nie dopuszcza do kryzysu, a już zdarzyło mi się takie chwile słabości przeżyć.

[ Dodano 2025-09-09, 22:20 ]
Henryk_Sprężyna napisał/a:

Była minister zdrowia Belgii wie to najlepiej

Baronessa się z mety zakocha!
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna Wczoraj 22:22
Bulbulator napisał/a:

Baronessa się z mety zakocha!

Już się wypowiedział w tej sprawie
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 22:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elfan84 Wczoraj 22:48
Zgłoś
eliveruss Wczoraj 22:57 2
Zaraz tumany bez podstawówki powiedzą, że to przez szczepionki.
Zgłoś
Molch Wczoraj 23:02 1
Erich_Priebe napisał/a:

Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?

No to tumanie ona nie ma pojęcia jak dbać o swoje zdrowie, a ma dbać o zdrowie społeczeństwa?
Zgłoś
spawarka_inwertorowa Wczoraj 23:03 1
Apages napisał/a:

A jakby tego dostała za kierownicą?Mnie też się zdarzały;woziłam ze sobą tabliczkę czekolady w samochodzie,nosiłam w torebce..Czułam,gdy się kroi atak hipoglikemii;wysiaść z samochodu nie mogłam,dopóki całej tabliczki nie zjadłam..Dygotki,straszne osłabienie i wilczy głód..Po "pocukrzeniu" ,po kilkunastu minutach-mogłam chodzic,ale z osłabieniem,nadpotliwością..

uwazaj na siebie, moja sporo juz stara mama ma cukrzyce, tylko ja sie nia teraz opiekuje, na razie tylko raz miała brak paliwa we krwi , o 24 w nocy, dobrze ze o cos sie jea pytałem i wyłączałem TV, zadna glukoza w płynie jej nie pomogła bo była nieobecna i nie potrafiła przełykać , dopiero panowie z karetki ja doprowadzili do stanu swiadomosci, potem doba w szpitalu i dochodzenie do siebie tak z kilka dni, ale głupia była bo nic nie jedząc rano, poleciała na kilka godzin na zakupy, i straciła wszystkie weglowodany/paliwo we krwi............

a ta babka z filmu to HGW co to było, preparacik czy naćpana i za krótko odpoczywała............
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 23:06
Zgłoś
arnoldgolonka Wczoraj 23:45 3
Erich_Priebe napisał/a:

Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?

O siebie nie potrafi zadbać, ale ma dbać o zdrowie obywateli?
Zgłoś
sothis Wczoraj 23:52
Zgłoś
ZiooMall Dzisiaj 0:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem