Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?
smc
Wczoraj 19:38
Mogłaby z Kwachem sobie podać racicę
Erich_Priebe napisał/a:
Tylko wiesz tumanie złocisty, że minister nie ma być przykładem zdrowia tylko ma mieć wiedzę jak zrobić tak żeby dbać o zdrowie społeczeństwa?
Gdzie tu jest napisane że ma być przykładem? Nie mogę znaleźć.
Fotograf to pulitzera dostanie, pierwsze co to podrywa się, aparat sam wskakuje do ręki i fotę z metra wali w padającego wieloryba.
Kurna mistrz.
W zdrowym ciele zdrowy duch.
Te flagi i język trochę nie pasują, całe towarzystwo białe.
Erich_Priebe napisał/a:
Chyba w Szwecji xD
W Polsce minister ma wiedzieć jak zrobić przekręt na maseczkach na słupa instruktora narciarstwa xD
Brak pionizacji, czarno to widzę.
A jakby tego dostała za kierownicą?Mnie też się zdarzały;woziłam ze sobą tabliczkę czekolady w samochodzie,nosiłam w torebce..Czułam,gdy się kroi atak hipoglikemii;wysiaść z samochodu nie mogłam,dopóki całej tabliczki nie zjadłam..Dygotki,straszne osłabienie i wilczy głód..Po "pocukrzeniu" ,po kilkunastu minutach-mogłam chodzic,ale z osłabieniem,nadpotliwością..
Erich_Priebe napisał/a:
minister nie ma być przykładem zdrowia
Była minister zdrowia Belgii wie to najlepiej
smc
Wczoraj 20:42
U nas minister edukacji zawsze musi być kretynem. Taka tradycja.
Jak dla mnie mistrz drugiego planu, to tancerz krawaciarz