Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kamilff 2020-11-26, 4:51 92
Bardzo dobry przykład jak powinno się traktować wszystkich szurow wyznających teorie spiskowe o pandemi, twardo stojących przy tym, że nie dadzą sobie "kaganca" na ryj założyć.
Zgłoś
Recydywista 2020-11-26, 5:06 66
@up
stul cipe leming
Zgłoś
Pizdus 2020-11-26, 7:52 53
Kamilff napisał/a:

Bardzo dobry przykład jak powinno się traktować wszystkich szurow wyznających teorie spiskowe o pandemi, twardo stojących przy tym, że nie dadzą sobie "kaganca" na ryj założyć.

Aleś popłynął

Zgłoś
gurup 2020-11-26, 8:29 65
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2020-11-26, 8:55 49
Jedyną oznaką tego, że jest pandemia jest brak pracy i zapaść gospodarcza. A ja i tak złapałem tego śmiesznego wirusika mimo noszenia maseczki, mycia rączek i trzymania dystansu do ludzi, więc to gówno daje. Podtrzymuje też to co mówiłem wcześniej - jeżeli ktoś umiera na takie p🤬dowate coś ledwo mocniejsze od grypy to znaczy, że nigdy nie zasługiwał na życie i był po prostu najsłabszym ogniwem
Zgłoś
froobbie 2020-11-26, 9:02 2
Ja tam maseczki bardzo lubię. Mniej ryja do oglądania i do pokazania
Zgłoś
Hexagon 2020-11-26, 9:32 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jacek86s 2020-11-26, 9:48 7
HejHexagon, pseudonim to po zabawie w słoneczko?
Zgłoś
ProVVe 2020-11-26, 10:05 27
Zgłoś
Amon1969 2020-11-26, 10:19 13
Kamilff napisał/a:

Ma nadzieje że Ciebie ktoś tak kiedyś potraktuje
Zgłoś
Hexagon 2020-11-26, 10:25
Jacek86s napisał/a:

HejHexagon, pseudonim to po zabawie w słoneczko?

tak z twoimi rodzicami
Zgłoś
NataliaW 2020-11-26, 10:31 13
Kretyni wierzą w tą całą pandemię gdzie w połowie gmin w Polsce nie umarła na to ani jedna osoba... Ale śmieszą i ci którym ciężko kawałek szmatki nawet na brodę założyć i wola kręcić gównoburzę.
A żal mi gospodarki bo za tą głupotę rządu ale i również opozycji(ta sama linia propagandowa w całej Europie- JEST COVID), bo za tą durna pandemię będziemy musieli zapłacić
Zgłoś
beanfasola 2020-11-26, 11:12 3
Kamilff • Dzisiaj 4:51

on poprostu mysli logicznie. rozumiesz?
Zgłoś
JebacToGowno 2020-11-26, 11:17 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem