Maseczka go uwierała, więc został wyrzucony z lokalu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobry przykład jak powinno się traktować wszystkich szurow wyznających teorie spiskowe o pandemi, twardo stojących przy tym, że nie dadzą sobie "kaganca" na ryj założyć.
Kamilff napisał/a:
Bardzo dobry przykład jak powinno się traktować wszystkich szurow wyznających teorie spiskowe o pandemi, twardo stojących przy tym, że nie dadzą sobie "kaganca" na ryj założyć.
Aleś popłynął
Jedyną oznaką tego, że jest pandemia jest brak pracy i zapaść gospodarcza. A ja i tak złapałem tego śmiesznego wirusika mimo noszenia maseczki, mycia rączek i trzymania dystansu do ludzi, więc to gówno daje. Podtrzymuje też to co mówiłem wcześniej - jeżeli ktoś umiera na takie p🤬dowate coś ledwo mocniejsze od grypy to znaczy, że nigdy nie zasługiwał na życie i był po prostu najsłabszym ogniwem
Ja tam maseczki bardzo lubię. Mniej ryja do oglądania i do pokazania
HejHexagon, pseudonim to po zabawie w słoneczko?
Kamilff napisał/a:
Ma nadzieje że Ciebie ktoś tak kiedyś potraktuje
Jacek86s napisał/a:
HejHexagon, pseudonim to po zabawie w słoneczko?
tak z twoimi rodzicami
Kretyni wierzą w tą całą pandemię gdzie w połowie gmin w Polsce nie umarła na to ani jedna osoba... Ale śmieszą i ci którym ciężko kawałek szmatki nawet na brodę założyć i wola kręcić gównoburzę.
A żal mi gospodarki bo za tą głupotę rządu ale i również opozycji(ta sama linia propagandowa w całej Europie- JEST COVID), bo za tą durna pandemię będziemy musieli zapłacić
Kamilff • Dzisiaj 4:51
on poprostu mysli logicznie. rozumiesz?