Myslalem, ze w zdaniu o 'polamaniu palcow' dajesz jakas wskazowke co do filmiku. Mialem nadzieje, ze kosc chociaz peknie, a tak?
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

@UP przepraszam. Mój błąd
UWAGA! Materiał nie nadaje się na Harda.

UWAGA! Materiał nie nadaje się na Harda.

zeto88 napisał/a:
Wcale nie taka nowa.
@xts dla wzmocnienia palców / siły chwytu.
za siłę chwytu odpowiadają mięśnie na przedramionach i to chyba najgorszy pomysł, żeby je tak trenować
i co to jest "wzmocnienie palców" ? rozumiem, że typ zap🤬la na skałkach i na ścianie trenuję, ale pompki na palcach niczego nie wnoszą.
@up może i masz rację, na sobie nie testowałem więc pewności nie mam. Z tego co pamiętam, wyczytałem to w książce Paula Wade, pare osób się z jego teoriami zgadza.

40 sekund czekałem aż złamią mu się te palce i jebnie twarzą w podłogę, jestem zniesmaczony tym filmikiem:(

xts napisał/a:
za siłę chwytu odpowiadają mięśnie na przedramionach i to chyba najgorszy pomysł, żeby je tak trenować
i co to jest "wzmocnienie palców" ? rozumiem, że typ zap🤬la na skałkach i na ścianie trenuję, ale pompki na palcach niczego nie wnoszą.
w sumie to jak trenowałem Muay Thai, to robiliśmy pompki na samych palcach (czasami na pięściach) i generalnie - może to tylko subiektywne odczucie - zwiększa się siła chwytu

Sombrero360 napisał/a:
w sumie to jak trenowałem Muay Thai, to robiliśmy pompki na samych palcach (czasami na pięściach) i generalnie - może to tylko subiektywne odczucie - zwiększa się siła chwytu![]()
a kopaliście w stalowe drągi? no wieszzzz... hardkorowe utwardzanie piszczela
lol