👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

CDBlaze napisał/a:
A tusk za twoje podatki Ciebie w dupę.
Nie tędy droga kryptogeju.

"Nie chcesz - nie dawaj. Nie chcesz - nie wpuszczaj.
Ale nie. Zamiast samemu sprawę rozwiązać (chodzą ministranci i pytają czy będziecie przyjmować księdza), to trzeba krzyczeć po internetach"
nie daję, nie wpuszczam, a na internetach o tym krzyczę. nie wolno?

Ale nie. Zamiast samemu sprawę rozwiązać (chodzą ministranci i pytają czy będziecie przyjmować księdza), to trzeba krzyczeć po internetach"
nie daję, nie wpuszczam, a na internetach o tym krzyczę. nie wolno?

Księdzu zawsze możesz nie zapłacić albo go nie wpuścić. Ksiądz nie ma prawa żądać od ciebie zapłaty za taką wizytę.
Podatki musisz płacić a jak nie to będziesz musiał wpuścić komornika.
Co lepsze?
Podatki musisz płacić a jak nie to będziesz musiał wpuścić komornika.
Co lepsze?

@flightmen13 Kolego masz nie właściwe dane (może z zeszłego roku). Teraz co łaska to od 400zł sie zaczyna. Ale wiadomo jakoś dach trzeba naprawić (czyt. zatankować nowe audi A6)

1 COŁASKA = 4 NATACE
A ja i tak daję od lat tyle samo księdzu na kolędzie.
10 sekund. Potem wypuszczam psa.
A ja i tak daję od lat tyle samo księdzu na kolędzie.
10 sekund. Potem wypuszczam psa.

Ból dupy 19-latka, którego babcia dała 50zł księdzu, a nie jemu
To sadistic, a nie "dlaczego ja", wyp**** z tym gównem
To sadistic, a nie "dlaczego ja", wyp**** z tym gównem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie