wk🤬ia mnie to że ludzie p🤬lą ile musieli zapłacić dla klerów ja nie place i mnie to wali ile jest co łaska.po co płacisz a potem wypominasz.koniec kropka ide spać bo się naj🤬em
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

CDBlaze napisał/a:
A tusk za twoje podatki Ciebie w dupę.
Nie tędy droga kryptogeju.
U mnie już był księżu w poniedziałek, ale z racji, że jestem niewierzący kulturalnie powiedziałem, że go nie przyjmę. Trafił się jakiś wyjątkowo normalny ksiądz i powiedział tylko, że jeśli będę chciał się nawrócić, czy po prostu porozmawiać, to zaprasza na plebanię. Sąsiadka mówiła też, że zrobił listę tych najbiedniejszych i od nich nie brał ani grosza. Tak więc nie każdy ksiądz to łasa na kasę k🤬a, zdarzają się ci normalni.

k🤬a, co wy pieprzycie. Nakręcacie się jak stare k🤬y:) Ja mam zawsze wyj🤬e co on powie, daję ile chcę...tzn tak na prawdę od kilku lat nie wpuszczałem księżuli do domu:/
"Nie chcesz - nie dawaj. Nie chcesz - nie wpuszczaj.
Ale nie. Zamiast samemu sprawę rozwiązać (chodzą ministranci i pytają czy będziecie przyjmować księdza), to trzeba krzyczeć po internetach"
nie daję, nie wpuszczam, a na internetach o tym krzyczę. nie wolno?

Ale nie. Zamiast samemu sprawę rozwiązać (chodzą ministranci i pytają czy będziecie przyjmować księdza), to trzeba krzyczeć po internetach"
nie daję, nie wpuszczam, a na internetach o tym krzyczę. nie wolno?

Księdzu zawsze możesz nie zapłacić albo go nie wpuścić. Ksiądz nie ma prawa żądać od ciebie zapłaty za taką wizytę.
Podatki musisz płacić a jak nie to będziesz musiał wpuścić komornika.
Co lepsze?
Podatki musisz płacić a jak nie to będziesz musiał wpuścić komornika.
Co lepsze?

@Odd-ball
Wolno, ale to świadczy o poziomie umysłowym pantofelka i kompleksie małego k🤬sa.
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Wolno, ale to świadczy o poziomie umysłowym pantofelka i kompleksie małego k🤬sa.
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalamMilordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
@flightmen13 Kolego masz nie właściwe dane (może z zeszłego roku). Teraz co łaska to od 400zł sie zaczyna. Ale wiadomo jakoś dach trzeba naprawić (czyt. zatankować nowe audi A6)
Nameless napisał/a:
Jasne. Jak gadam z ludźmi żyjącymi na wsi, to więcej się daje niż 50 zł... Darmozjady spokojnie stówkę albo dwie doją.
@Babilonczyk
Na wsi nikt się nie przeciwstawi, to są inne realia i inna mentalność niż w mieście, gdzie jesteś "anonimowy". Jak ktoś powie, że "nie", to ksiądz na mszy potępi taką osobę i będzie wstyd na całą wieś, gdzie się wszyscy raczej znają. Popytaj ludzi i zobaczysz co Ci powiedzą...
Jak kiedyś za małolata byłem na mszy na wsi, to pamiętam, że ksiądz czytał jaka rodzina w danym tygodniu sprzątała kościół i czytał również kto ma sprzątać w kolejnym![]()
Gówno prawda, przeinaczasz. Albo dawno cie nie było na wsi albo słyszałeś o niej tylko w tvn. A tak swoją drogą, nawet jeżeli ksiądz by to zrobił, to co cie kurfa obchodzi zdanie innych? Prowadzisz jakiś ranking najbardziej lubianych parafian?

podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!

@up
Dosyć często jeżdżę na polską wieś i znam zdanie wielu osób na ten temat. Doskonale wiem jak to na wsi może wyglądać.
Wyobraź sobie, że w pewnej parafii w polskiej wiosce był piękny drewniany kościółek, drewniane kapliczki, droga krzyżowa. Obok plebania, dookoła plebanii biegały pawie i inne ptactwo. Z drugiej strony przedszkole w małym "dworku" z dużym zielonym placem (drzewa, huśtawki i inne pierdoły). No zajebiście było.
Przyszedł nowy księżulek. Zainstalował się na plebanii, sprzedał ten zabytkowy kościół, kapliczki, drewniane rzeźby. Potem wyj🤬 wielki kościół, który nigdy nie jest nawet zapełniony (bo nie ma tylu mieszkańców), brzydactwo. Przedszkole strasznie na tym straciło, cała okolica.
W dodatku kupił jakieś zajebiste dzwony, którymi dzwoni czasem co godzinę... Słychać je wszędzie, bo przez wieś przepływa rzeka, po której głos bardzo "się niesie". Wk🤬ia to większość mieszkańców.
Nic z tym ludzie nie zrobią, bo żaden się nie odważy wyjść pierwszy. Chodzi o to, że "ludzie będą gadać" - tak w skrócie.
Jak wywoził to, co mieli najcenniejsze to nikt go nie zatrzymał...
Dosyć często jeżdżę na polską wieś i znam zdanie wielu osób na ten temat. Doskonale wiem jak to na wsi może wyglądać.
Wyobraź sobie, że w pewnej parafii w polskiej wiosce był piękny drewniany kościółek, drewniane kapliczki, droga krzyżowa. Obok plebania, dookoła plebanii biegały pawie i inne ptactwo. Z drugiej strony przedszkole w małym "dworku" z dużym zielonym placem (drzewa, huśtawki i inne pierdoły). No zajebiście było.
Przyszedł nowy księżulek. Zainstalował się na plebanii, sprzedał ten zabytkowy kościół, kapliczki, drewniane rzeźby. Potem wyj🤬 wielki kościół, który nigdy nie jest nawet zapełniony (bo nie ma tylu mieszkańców), brzydactwo. Przedszkole strasznie na tym straciło, cała okolica.
W dodatku kupił jakieś zajebiste dzwony, którymi dzwoni czasem co godzinę... Słychać je wszędzie, bo przez wieś przepływa rzeka, po której głos bardzo "się niesie". Wk🤬ia to większość mieszkańców.
Nic z tym ludzie nie zrobią, bo żaden się nie odważy wyjść pierwszy. Chodzi o to, że "ludzie będą gadać" - tak w skrócie.
Jak wywoził to, co mieli najcenniejsze to nikt go nie zatrzymał...
1 COŁASKA = 4 NATACE
A ja i tak daję od lat tyle samo księdzu na kolędzie.
10 sekund. Potem wypuszczam psa.
A ja i tak daję od lat tyle samo księdzu na kolędzie.
10 sekund. Potem wypuszczam psa.
U mnie w parafii, żyła sobie schorowana starsza kobieta, która nie mogła sobie wszystkich leków kupić co potrzebowała. Na kolędzie przyszedł do niej ksiądz i gdy ona powiedziała że nie może dać, bo nawet na leki ją nie stać, to wyjął z kieszeni 100 zł, dał, pobłogosławił dom, porozmawaił chwilę i poszedł do następnego domu. Może nie odwiedzam kościoła zbyt często, ale wk🤬ia mnie ciągłe narzekanie na KK.

Ból dupy 19-latka, którego babcia dała 50zł księdzu, a nie jemu
To sadistic, a nie "dlaczego ja", wyp**** z tym gównem
To sadistic, a nie "dlaczego ja", wyp**** z tym gównem