Wyglądało na kolejną zbiórkę na sadolu, a jemu nic się nie stało

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
J🤬e jakie to przystosowane genetycznie do ucieczki, ja k🤬a na LEGO stanę i dwa tygodnie chodzić nie mogę a ten k🤬 jeszcze uciekał
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
Jakie to są twarde sk🤬ysyny, jak karaluchy! Karaluchowi ojebiesz głowę, to żyje jeszcze tydzień i nie zdycha bo mu łeb urwałeś, tylko z głodu, bo nie ma czym żreć.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Policja dotknełą go samochodem czy sam sie wywalił. Bo tak już oglądam kilka razy i nie widze konktaktu niebieskich
przemo3251 napisał/a:
Policja dotknełą go samochodem czy sam sie wywalił. Bo tak już oglądam kilka razy i nie widze konktaktu niebieskich
Nie istotne. Najważniejsze, że rozj🤬 się o barierkę czy tam murek i pogięty w przypływie adrenaliny chwilę dał rade nawiewać dalej po czym został spacyfikowany. Prawdziwy humor dla białych

przychodzi murzyn do lekarza
-shhieeeeet, whussupp niga?
-niestety nic nie poradzimy, do uśpienia. Siostro, kolanoterapia.
-shhieeeeet, whussupp niga?
-niestety nic nie poradzimy, do uśpienia. Siostro, kolanoterapia.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
joeblacktwo napisał/a:
J🤬e jakie to przystosowane genetycznie do ucieczki, ja k🤬a na LEGO stanę i dwa tygodnie chodzić nie mogę a ten k🤬 jeszcze uciekał
Tysiące lat sp🤬alali przed panterami w buszu to się czarne ścierwa trochę wyćwiczyły.
podpis użytkownika
I tak to jest.
K🤬a idąc tu miliony lat ewolucji jakby biały tak pierodlną to by mu trochę zajeło zejście z skutera ..... Ale że czarny to jak kot wyskakuje i zaraz biegnie sprintem jak najdalej od zagrożenia..... Jak antylopa